kedd, november 21, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Cloud Atlas"

Címke: Cloud Atlas

A Wachowski testvérekre, ha tollhoz vagy kamerához nyúlnak, mindig érdemes odafigyelnie a filmrajongónak, mert biztos, hogy abból valami nem hétköznapi sül ki. A kultikussá vált Mátrix első verzióját még visszadobta a Warner stúdió, mert a fejesek nem értették meg, túl bonyolultnak találták a sztorit, a Felhőatlasszal kapcsolatban azonban elmondható, a tesók nagyobb tiszteletnek és bizalomnak örvendhetnek Hollywoodban, ami lehetővé tette, hogy egy ilyen bonyolult filmet leforgathassanak. De valóban olyan bonyolult, magvas mondanivalókkal tűzdelt alkotásra ültetnek be minket a moziba a testvérek vagy csak egy hintába?

Megérkezett a hivatalos szinkronos előzetes a Wachowski testvérek (Fülledtség, Mátrix-trilógia, Speed Racer) és Tykwer (A lé meg a Lola, Parfüm: Egy gyilkos története) közös filmjéhez, a Felhőatlaszhoz, ami 2012. november 22-én kerül a magyar mozikba Tom Hanks, Halle Berry, Hugo Weaving, Susan Sarandon és Hugh Grant szereplésével. Bevizsgálhatjuk a szinkronhangokat!

A 6 perces összeállítást követően (A film adatlapján magyar felirattal is elérhető) egy normál hosszúságú előzetes is érkezett a Wachowski testvérek pazar szereposztással kecsegtető Felhőatlaszfilmjéhez. A három korszakon átívelő történetben a leírás szerint "akció, titkok és románc, egy lélek, amely gyilkosból hőssé fejlődik és egyetlen kedves cselekedet, amely évszázadokon keresztülívelve forradalmat robbant ki a távoli jövőben" vár ránk.

A Felhőatlasz felfedi előttünk, hogyan módosítják a másik életét az egymástól független emberek tettei és azok következményei a múltból kiindulva a jelenen át egészen a jövőig. Akció, titkok és románc, egy lélek, amely gyilkosból hőssé fejlődik és egyetlen kedves cselekedet, amely évszázadokon keresztülívelve forradalmat robbant ki a távoli jövőben. © filmtrailer.hu

A tegnap érkezett képeket rövid időn belül követte az első Cloud Atlas előzetes is, méghozzá rögtön egy 6 perces változat, amelyből némileg képet alkothatunk az egyébként igen nehezen körülírható, meglehetősen szürreális filmről. Akció, titkok és románc, egy lélek, amely gyilkosból hőssé fejlődik és egyetlen kedves cselekedet, amely évszázadokon keresztül hullámozva forradalmat robbant ki a távoli jövőben.

Egy szép rakás fotó érkezett a David Mitchell azonos című regénye alapján készülő Cloud Atlas filmhez, amiben igazi sztárparádéban lesz részünk - Halle Berry, Tom Hanks, Hugo Weaving, Hugh Grant, Susan Sarandon, Ben Whishaw, Jim Broadbent, és Jim Sturgess egyaránt szerepet kapott benne, sőt néhányan - például Tom Hanks - több szerepet is eljátszanak benne.

Az Empire magazin a romantikus filmek egyik koronázatlan sztárjával, Hugh Grant-tal készített interjút, aki elárulta, hogy találkozni fogunk vele a Wachowski testvérek igen impozáns színészgárdát felvonultató Cloud Atlas filmjében is - méghozzá tőle merőben szokatlan szerepben. Vagyis inkább szerepekben. "Hat cameo részem van ebben az igen különös, de nagyra törő filmben" - magyarázta. "Rengeteget gyilkolok és erőszakolok....

A Wachowski testvérek (Mátrix-trilógia) pillanatnyilag Cobalt Neural 9 című homokos háborús drámájukat próbálják nyomtani - annak ellenére, hogy Hollywoodban senki sem akad, aki részt akar vállalni belőle -, de az új hírek szerint a rendezőpáros már készül a következő filmjére is: David Mitchell Cloud Atlas című sci-fi regényét szeretnék adaptálni. A 80 milliós büdzsével tervezett film egyik főszerepére Halle Berry szerződött, aki lelkesen nyilatkozott a projekt kapcsán: "Feltehetően már a nyáron nekilátok Wachowskiékkal a filmnek" - mondta. "Igazán érdekfeszítő lesz, olyasmi, amit a Matrix-ban láthattunk tőlük...

Közösségi oldalak

16,224RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
24,236FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés
  • ingyombingyom: pfff… hát erre mi a sz*rt lehet mondani?! Affleck is...
  • Wayne: Nem rajongok az ilyen agyatlan látványfilmekért, se Dwayne Johnsonért,...
  • Ganta: Gondolom nagy zúzda lesz…. de értelme semmi. Nem értem minek ez...
  • kompi: Cserélve, köszi!
  • kompi: 🙂
  • Becsi gergő: Nagyon király lesz alig várom.
  • Népszerű bejegyzések