csütörtök, november 23, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Clash of Titans"

Címke: Clash of Titans

Louis Leterrier rendező elárulta a FirstShowing filme oldalnak, hogy már készen áll a forgatókönyv két további Titánok harca filmhez, amik rengeteg, az eredeti részben nem szereplő Görög mitológia lényt tartalmaz. . "Két másik Titánok harca filmet is írtam." - mondja "Eredetileg is háromról beszéltünk. A Warner, amikor megkeresett, azt mondta, hogy akkor ad zöld utat a project-nek, ha két további részre ígéretet teszek. Azt hiszem, nyugodtan elárulhatom, hogy az első résszel nem ér véget a történet. Megígérem nektek, hogy lesz tovább, méghozzá nem is hasonló mint a mostani, hanem teljesen más. Olyan hősöket hozok nektek, akikről még nem is hallottatok. Kinyitottunk egy ajtót, ami mögött a teljes a görög mitológia vár ránk."

Egy újabb remek színfalak mögött videó a Titánok harca /Clash of Titans/remakhez, sok új jelenettel. Hivatalos tartalom: A hatalomért folytatott harc során, mióta világ a világ, emberek királyokkal, királyok pedig istenekkel mérik össze erejüket. Az istenek közötti küzdelem azonban elpusztíthatja az egész világot. Perszeusz (Sam Worthington), akit isten nemzett, de ember nevelt fel, képtelen megvédeni családját az alvilág bosszúálló istenétől, Hádésztől (Ralph Fiennes). Veszteni valója már nincs, így vállalja, hogy egy csapat mindenre elszánt harcost a pokol ura ellen vezet, mielőtt az megszerezné Zeusztól (Liam Neeson) a hatalmat...

5 poszter érkezett az április 2-án bemutatásra kerülő Titánok harca filmhez, természetesen mindegyiken jó nagyban, hogy 3D. A poszterek főszereplői a szörnyek, kapunk egy közelit az eredeti film végén Poszeidon által kiszabadított Titánról is - kedves teremtésnek tűnik, mintha egy Rankor és Jabba keveréke lenne, háromszoros méretben. Trailereket, képet, tartalmat a film adatlapján találjátok.

Elég nehéz frappáns kifejezést találni a Feature angol szóra, ám amit tapasztaltam az az, hogy a "Feature trailer" jelzővel illetett előzetes jóval akciódúsabbak, izgalmasabbak a többinél - így van ez a Titánok harca új trailerénél is. A sztori: Perszeusz (Sam Worthington) félistenként született, ám emberként nevelkedett fel, megtagadva isteni mivoltát. Hádész (Ralph Fiennes) az alvilág félelmetes ura azonban nem kedveli túlzottan Zeusz földi szerelmeinek gyümölcsét, ezért elrabolja Perszeusz családját. Hősünknek nincs más választása, mint elindulni az alvilágba, hogy kiszabadítsa családját, és leszámoljon a gonosz istennel...

Bár még több mint három hónap van a Titánok harca /Clash of Titans/ című film bemutatójáig, folyamatosan érkeznek hozzá az újabbnál újabb anyagok. Ezúttal egy újabb, az előzőnél hosszabb, de hangulatában és látványosságában hasonló előzetes, valamint két újabb poszter érkezett a görög mitológiára épülő akció-fantasyhez.

Rengeteg anyag (képek, trailer) érkezett már az 1981-es Titanok harca film, Louis Leterrier rendezte remakejéhez, azonban Warnerék eddig még adósak voltak a poszterekkel. Most viszont az első hivatalos plakátkép is megérkezett a sokak által várt mozieposzhoz, rajta a film hősével Perszeusszal (Sam Worthington), kezében a kígyóhajú Medúza levágott fejével. A történet központjában az említett félisten, Perszeusz áll, aki elrabolt családját akarja kiszabadítani az alvilág urának, Hádésznak (Ralph Fiennes) a fogságából, és persze ha már ott van, le is számolna a rettegett istenséggel, aki Zeusz (Liam Neeson) hatalmát is fenyegeti.

Perszeusz (Sam Worthington), Zeusz (Liam Neeson) és egy földi nő rövid kapcsolatának gyümölcseként félistennek született, de földöntúli származását megtagadva emberként próbál élni. Viszont ezt az istenségek közül nem mindenki nézi jó szemmel, így az alvilág félelmetes ura, Hádész (Ralph Fiennes), elrabolja Perszeusz családját. Hősünknek nincs más választása, mint elindulni az alvilágba, hogy kiszabadítsa családját, és leszámoljon a gonosz istennel. Összeverbuvál egy csapatot félelmet nem ismerő harcosokból, hogy az ő élükön indoljon csatába a pokol legalsóbb bugyrainak gonosz teremtényei ellen.

Közösségi oldalak

16,233RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
250KövetőKövetés
24,261FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés