Címkék Ezekkel megcímkézve: "Christopher Nolan"

Címke: Christopher Nolan

Megérkezett Christopher Nolan (Eredet, A Sötét Lovag-trilógia, Csillagok között) II. világháborús filmjének várva várt előzetese!

Májusban kezdődött a forgatása és jövő nyáron kerül a mozikba Christopher Nolan új, Dunkirk című filmje, amihez most érkezett egy kis hangulatcsináló videó. A...

A felejthetelen A sötét lovag trilóga. Eredet. Csillagok között. Minden filmrajongó tudja, hogy a felsorolt remekművek mind Christopher Nolan nevéhez fűződnek, és a mai jó hírünk az, hogy a Warner Bros. hivatalosan is bejelentette, hogy 2017. július 21-én érkezik a rendező legújabb filmje.

Tavaly októberben derült, hogy hogy Christopher Nolan immár semmilyen minőségben nem lesz bevonva a Warner Bros. jövőben készülő DC Comics képregényadaptációiba, Matthew Vaughn, a HA/VER és az X-Men: Az elsők rendezője pedig egy elég merész kijelentést tett a közelmúltban az SFX magazinnak, mely szerint ő úgy gondolja, a rajongóknak egyszerűen elegük lett Nolan komor hangulatú szuperhős filmekből.

Egy csapat felfedező egy féreglyuk segítségével teljesen új módszert talál az űrutazásra, ami által eddig elérhetetlennek tűnő csillagok is karnyújtásnyira kerülnek az emberiségtől.

gyre nagyobb a zűr a Batman Vs. Superman körül: a Warner Bros. múlt heti casting bejelentését - Ben Affleck fogja alakítani Bruce Wayne/Batman karakterét - követően egyre több petíció jelenik meg az interneten, a legújabb hírek szerint pedig már a film executive producerei, Christopher Nolan és Emma Thomas neve immár nem szerepel a film hivatalos stáblistáján (A Comic-Con 2013 után kiadott sajtóközleményben még szerepeltek).

A Paramount Pictures hivatalosan is bejelentette, hogy Christopher Nolan rendező új sci-fije, az Interstellar forgatása megkezdődött a kanadai Albertában. A Kip Thorne elméletén alapuló történetet a Nolan fivérek írták, mely felfedezők egy csoportjának kalandjairól fog szólni, akik egy újonnan felfedezett féreglyuk segítségével hatalmas távolságokra jutnak el, megteremtve a csillagközi utazás új formáját.

Christopher Nolan következő filmje az Insterstellar sci-fi lesz, amelyről eddig keveset tudunk, de a lényeg, hogy néhány tudós átsuhan egy féreglyukon és a produkcióhoz Kip Thorne fizikus elméleteit használják fel. Anne Hathway lesz az egyik főszereplő, akiről kijelenthetjük, hogy elérte a sztárfokozatot. A színésznő nemrég Oscart kapott a Nyomorultakban nyújtott alakításáért, előtte pedig Selina Kyle-t, azaz a Macskanőt játszhatta el A sötét lovag: Felemelkedésben...

Ha Latino-Review információ igaznak bizonyulnak, hatalmas lépés történt Az Igazság Ligája filmmel kapcsolatban, az oldal ugyanis arról számol be, hogy mind Christopher Nolan, mind Christian Bale tárgyalásban van a filmben történő részvétel kapcsán - Nolan producere és egyben szupervizora lehet, míg Christian Bale-t elvileg jól ismert szerepében, Batmanként szeretnék visszahozni a történetbe.

Mióta bejelentette, hogy nem rendez több Batman filmet, rengetegen találgatják, vajon mi lesz Christopher Nolan soron következő alkotása - a THR birtokába jutott információk szerint napjaink egyik legkeresettebb direktora most éppen az Interstellar című sci-fi kapcsán van tárgyalásban. Az időutazásos-alternatív univerzumos film forgatókönyvét testvére, Jonathan írta és Kip Thorne, egy elméleti fizikus tudományos teóriáján alapul....

Július 20-án, A sötét lovag – Felemelkedés premierjével egy napon jelent meg a The Art of Making of The Dark Knight Trilogy könyv, amelyben alapos betekintést nyerhetünk az óriási elismerést aratott filmek kulisszái mögé, sehol máshol nem publikált interjúkkal és képekkel kísérve. A könyv előszavát természetesen maga Christopher Nolan írta, amit az alábbiakban közzé is teszünk:

8 évvel később, hogy a sötét lovag legyőzte az ördögi Jokert, és önkéntes száműzetésbe vonult, egy terrorista, Bane érkezik Gotham városába, aki a végsőkig próbára teszi a rendőrség és az ott lakók erejét. Batman kénytelen lesz újra felölteni maszkját, és felvenni a harcot egy ellenfél ellen, melynek képességei még fénykorában is komoly kihívás elé állítottál volna... © filmtrailer.hu
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,459RajongókTetszik
1,472Feliratkozó+1
244KövetőKövetés
20,591FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Infiniti vór: Szerintem ami nem megy, azt nem kellene erőltetni…
  • adikas21: Az első rész a beteg rendezőpáros dacára kiemelkedően megállta a...
  • adikas21: Ne foglalkozzon ilyen ostoba filmekkel, tartsa a szintet. Jöhet a...
  • Ganta: “a zárójelenetben láthatjuk azt is, ahogy a Mátrix...
  • Tibo: Majd meglátjuk, de az biztos hogy érdekes lenne az 1800-as évekbeli...
  • Steven86: anno a Predator képregény szériájában voltak 1800as években...