vasárnap, augusztus 20, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Chef"

Címke: Chef

Carl Casper (Jon Favreau) egy híres séf, aki mindent tud az ételről, de egyre kevesebbet a fiáról és az életről. A twitterről pedig azt sem tudja, hogy eszik-e vagy isszák. Döbbenten veszi tudomásul, hogy ezrek olvasták a sületlenségeket, amit egy komisz ételkritikus pikírt kritikájára válaszolt. Mikor munkanélküli lesz, volt neje (Sofía Vergara) unszolására elhatározza, hogy elfogadja a nagyképű volt pasijának (Robert Downey Jr.) a segítségét és megvalósítja egy régi álmát: nekivág Amerikának egy büfékocsival.

Jon Favreau a maga írta és rendezte új vígjátékához igen impozáns stábot szedett össze. A főszerepet saját magára osztotta, mellette viszont feltűnik még Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Dustin Hoffman, Oliver Platt és John Leguizamo. Filmje kulináris kirándulás a javából, igazi gasztronómiai élvezeteket ígér, mindezt humorbonbonokkal tálalva. Favreau egy neves Los Angeles-i étterem konyhafőnökét játssza a filmben, aki kreatív hozzáállása miatt ellentétbe keveredik a tulajdonossal...

Elég érdekes, hogy egy szimpla főzős-sütős film ilyen nehezen készül el. A The Weinstein Company évek óta próbálja összehozni a produkciót, még David Fincher is megfordult a projekt körül, a főszereppel Keanu Reeves szemezett, majd Bradley Cooper vehette kézbe a fakanalat. Mivel a stúdió nagyon meg van elégedve John Wells-szel az August: Osage County dráma kapcsán és a The Company Mennel is jó kritikákat gyűjtött be, így rábízták a Chef elnevezésű film ledirigálását.

Nem igazán halad egyetlen mozis projektje sem Jon Favreau-nak. A Vasember 3 rendezői székéből is azért szállt ki, hogy a Magic Kingdom fantasyvel foglalkozzon, de ebből idáig nem lett semmi és a Jersey Boys musical adaptációja is parkolópályára került időlegesen, majd más stúdióhoz kerültek a tervek. Mit lehet ilyenkor tenni? Irány a tévé világa, amely tárt karokkal fogadja.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

16,018RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
245KövetőKövetés
22,912FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • kompi: Köszi 🙂
  • nincsnicknev: “egy harcedzett férfi (Iko Uwais) által vezetett...
  • Sunikeee27: Hú basszus ez tényleg nagyon jó! Régen a Charles Bronson-os...
  • Kancellár: Leonardo Dicaprio nagyon jó választás és csodálatos amit a földért...
  • demonicius: faja lesz…
  • Pongo peter: Legyen vasokol 2!!!!!nagyon kivancsi lennek a 2-odik reszere..az...