hétfő, január 22, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Charles Ferguson"

Címke: Charles Ferguson

Hillary Clinton mostanában eléggé felkapottá vált a filmesek számára. Csodálkozunk? Dehogy, 2016-ban esedékes a következő elnökválasztás és úgy hírlik, hogy ő is indulni akar. Éppen ezért nem lehet hátrány, ha megmutatják, hogy milyen keményen küzdött egész életében és nem csak Clinton árnyékában éldegélt. James Ponsoldt éppen a Rodham filmet készíti elő és az NBC is jelezte, hogy egy minisorozaton ügyködnek.

2008-ban az Egyesült Államokban kezdődő pénzügyi krízis hatalmas lavinát indított el, mely végül világszinten kihatott mindenegyes iparágra. Az 1929-33-as nagy gazdasági világválság óta nem volt ilyen mértékű recesszió, mely több mint 20 billió USA dollár veszteséget okozott, és emberek millióit tett munkanélkülivé. Charles Ferguson ennek próbál utánajárni oknyomozó dokumentumfilmjében, melyben bennfentes gazdasági szakemberekkel, politikusokkal folytat interjúkat az Egyesült Államokon kívül Európában és Ázsiában is, hogy átfogó képet adjon a válságról, mely mindannyiunkat sújtott.

Az Oscar-díjas Charles Ferguson (“No End In Sight”) az új filmjében az Inside Jobban, a 2008-as gazdasági válság hátterével foglalkozik 8teszi ezt talán először talán a dokumentum filmesek közül). A gazdasági krízis 20 trillió zöldhasú és emberek millióinak munka és otthon vesztését okozta. A széleskörű kutatások és interjúk kiterjednek mindenkire a körön belül, a politikusokra, újságírókra és elsősorban a tőkésekre.

Közösségi oldalak

16,345RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,810FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések