péntek, november 24, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Central Intelligence"

Címke: Central Intelligence

Kevin Hart ezúttal lecseréli a jégkockát a sziklára, a rendőrjelvényt pedig a tollra, de ő továbbra is csak pofázik, a spanja pedig véd! A Szikla-Szív páros akcióba lendül!

A gimnáziumi osztály egykor halálra szekált lúzere (Dwayne Johnson) halálos CIA ügynökként bukkan fel a gimnáziumi évfolyam találkozón. Mi több, azt állítja, hogy egy szigorúan titkos ügyön dolgozik, és segítséget kér a suli egykori nagymenőjétől (Kevin Hart), aki mára a régi szép időket visszasíró könyvelővé szürkült.

Elég értetlenül állunk de a jelenség előtt, de valamiért úgy tűnik, a filmstúdiók odavannak Kevin Hart meglehetősen szánalmas alakításaiért, olyannyira, hogy rövid időn belül két, szinte teljesen egyforma filmet is láthatunk tőle.

Bár a Törésvonal-at a kritikusok eléggé lehúzták (saját kritikánk ITT), a bevételi oldalról nem lehet oka panaszra a stúdiónak, így Dwayne Johnson továbbra is a legkeresettebb akciószínészek egyike. A Szikla legújabb filmje egy akcióvígjáték lesz, ami a Central Intelligence címet kapta, és egy elég ellentmondásos titkosügynököt fog benne alaktani, akit gyerekkorában folyamatosan piszkáltak...

Közösségi oldalak

16,233RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
250KövetőKövetés
24,274FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések