hétfő, január 22, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Catherine Hardwicke"

Címke: Catherine Hardwicke

Milly és Jesse a lehető legjobb barátok, akik gyerekkoruk óta mindenüket megosztották egymással: titkaikat, ruháikat, boldogságukat, fiúikat... és most eljött az ideje a felnőtté válásnak. Milly-nek jólmenő állása, szerető családja és gyönyörű otthona van, míg Jess a városfejlesztési osztályon dolgozik, és a barátjával, Jago-val él együtt egy bohém lakóhajón a londoni csatornán. Minden vágyuk egy gyerek, ami nem igazán akar összejönni. Mindenesetre Milly és Jesse barátsága sziklaszilárdabb már nem is lehetne. Legalábbis addig, amíg Milly tudomást nem szerez róla, hogy mellrákja van.

Megérkezett a második, egy perccel hosszabb előzetes A lány és a farkas /Red Riding Hood/ című modern Piroska feldolgozáshoz. Az Alkonyat és a Tizenhárom rendezőjének, Catherine Hardwicke-nek az új filmje inkább a klasszikus Farkasember sztorihoz áll közelebb, mely némi "Alkonyatos" jelleget kap a szerelmi háromszögtől, melyben a főszereplő Valerie találja magát. A lány és a farkas március 11-én kerül az amerikai mozikba, a főbb szerepekben pedig Amanda Seyfried, Gary Oldman, Shiloh Fernandez és Max Irons lesznek láthatók.

Februárban hozta nyilvánosságra a Warner Bros, hogy egy élőszereplős Piroska mozifilmen dolgozik, ami azonban az eredet mese jóval sötét verzióját fogja a nézőknek megmutatni. A film főszerepét Amanda Seyfried játssza, az első képpel együtt egy leírást is érkezett kizárólag felnőtteknek készülő adaptációhoz: "Seyfried egy Valerie nevű, vidéki kis településen élő lányt alakít, aki kát szerelem közt őrlődik. Démonok és farkasemberek fenyegetése...

Tracy még csak tizenhárom éves, aki igazi jó kislány. Jól tanul, mindenkivel jó kapcsolatban van, az élete vidám és gondtalan. Titkos vágya, hogy kitűnhessen a tömeg, épp úgy, mint a suli legmenőbb csaja, Evie, aki pont az ő ellentéte: vagány, vad és szertelen. Amikor barátnők lesznek elkezd megváltozni Tracy élete: kisebb bűnök, szex, kábítószerek, önrombolás következik, míg Tracy teljesen kifordul önmagából. Anyjával és egykori barátaival is megromlik a viszonya, akik növekvő aggodalommal figyelik, hogy mi lett az egykor jól viselkedő lányból.

Közösségi oldalak

16,345RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,810FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések