Címkék Ezekkel megcímkézve: "Captain America: Civil War"

Címke: Captain America: Civil War

A Russo-fivérek a Tél Katonájával magasra helyezték a lécet. Vajon a Polgárháborúval képesek-e ismét megugrani, esetleg túlszárnyalni? A válasz ezúttal is einsteini!

A Marvel az Empire Magazinban megjelent fotók után közreadott egy halom hivatalos képet az Amerika Kapitány: Polgárháborúból! Mind a képek, mind pedig a legutóbbi előzetesek is arra utalnak, hogy a szuperhősök két táborra fognak szakadni, jól behatárolhatóvá téve, ki melyik csapatban fog játszani, s nagyon úgy tűnik, nekünk nézőknek is térfelet kell választanunk. Vajon Neked merre húz a szíved?

Jeremy Rennernek (alias Sólyomszem) köszönhetjük az alábbi művészi illusztrációkat, amelyeket a Twitterén adott közre, s melyet az Amerika Kapitány 3. részének alkotói rendeltek be a filmbéli elképzeléseik alapján. Egyelőre papíron láthatjuk az új Marvel filmben egymásnak eső szuperhősöket, a megosztott Bosszúállókat. A képek alapján Amerika Kapitány mögött sorakozik majd fel a Tél Katonája, a Hangya, Sólyom és az új filmben már nagyobb teret kapó 13. ügynök, Sharon Carter, míg a Vasember mögött a Fekete Özvegy, a War Machine, Fekete Párduc és Vízió.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,481RajongókTetszik
1,472Feliratkozó+1
244KövetőKövetés
20,596FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Dante: Akit érdeke Mike Mignola a hibás hisztis kisgyerek ként összeveszett...
  • Infiniti vór: Szerintem ami nem megy, azt nem kellene erőltetni…
  • adikas21: Az első rész a beteg rendezőpáros dacára kiemelkedően megállta a...
  • adikas21: Ne foglalkozzon ilyen ostoba filmekkel, tartsa a szintet. Jöhet a...
  • Ganta: “a zárójelenetben láthatjuk azt is, ahogy a Mátrix...
  • Tibo: Majd meglátjuk, de az biztos hogy érdekes lenne az 1800-as évekbeli...
  • Népszerű bejegyzések