csütörtök, május 25, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Captain America: Civil War"

Címke: Captain America: Civil War

A Russo-fivérek a Tél Katonájával magasra helyezték a lécet. Vajon a Polgárháborúval képesek-e ismét megugrani, esetleg túlszárnyalni? A válasz ezúttal is einsteini!

A Marvel az Empire Magazinban megjelent fotók után közreadott egy halom hivatalos képet az Amerika Kapitány: Polgárháborúból! Mind a képek, mind pedig a legutóbbi előzetesek is arra utalnak, hogy a szuperhősök két táborra fognak szakadni, jól behatárolhatóvá téve, ki melyik csapatban fog játszani, s nagyon úgy tűnik, nekünk nézőknek is térfelet kell választanunk. Vajon Neked merre húz a szíved?

Jeremy Rennernek (alias Sólyomszem) köszönhetjük az alábbi művészi illusztrációkat, amelyeket a Twitterén adott közre, s melyet az Amerika Kapitány 3. részének alkotói rendeltek be a filmbéli elképzeléseik alapján. Egyelőre papíron láthatjuk az új Marvel filmben egymásnak eső szuperhősöket, a megosztott Bosszúállókat. A képek alapján Amerika Kapitány mögött sorakozik majd fel a Tél Katonája, a Hangya, Sólyom és az új filmben már nagyobb teret kapó 13. ügynök, Sharon Carter, míg a Vasember mögött a Fekete Özvegy, a War Machine, Fekete Párduc és Vízió.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,763RajongókTetszik
1,410Feliratkozó+1
247KövetőKövetés
21,261FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Kovács Béla: Fáj neki, szomorú…
  • Ganta: Ha neked nem, akkor az téged jól jellemez… (ha már...
  • Gabor1981: És ez neked fáj?
  • becsi gergo: Számomra nem lett olyan gyenge, mert hozta azt a feelinget hogy...
  • 5.: Bali: Ez a film a Prometheus közvetlen folytatása, ne higgy a...
  • Ganta: Most fejezték be idén és máris reboot?? Pofám leszakad helyettük...