csütörtök, január 18, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Captain America: Civil War"

Címke: Captain America: Civil War

A Russo-fivérek a Tél Katonájával magasra helyezték a lécet. Vajon a Polgárháborúval képesek-e ismét megugrani, esetleg túlszárnyalni? A válasz ezúttal is einsteini!

A Marvel az Empire Magazinban megjelent fotók után közreadott egy halom hivatalos képet az Amerika Kapitány: Polgárháborúból! Mind a képek, mind pedig a legutóbbi előzetesek is arra utalnak, hogy a szuperhősök két táborra fognak szakadni, jól behatárolhatóvá téve, ki melyik csapatban fog játszani, s nagyon úgy tűnik, nekünk nézőknek is térfelet kell választanunk. Vajon Neked merre húz a szíved?

Jeremy Rennernek (alias Sólyomszem) köszönhetjük az alábbi művészi illusztrációkat, amelyeket a Twitterén adott közre, s melyet az Amerika Kapitány 3. részének alkotói rendeltek be a filmbéli elképzeléseik alapján. Egyelőre papíron láthatjuk az új Marvel filmben egymásnak eső szuperhősöket, a megosztott Bosszúállókat. A képek alapján Amerika Kapitány mögött sorakozik majd fel a Tél Katonája, a Hangya, Sólyom és az új filmben már nagyobb teret kapó 13. ügynök, Sharon Carter, míg a Vasember mögött a Fekete Özvegy, a War Machine, Fekete Párduc és Vízió.

Közösségi oldalak

16,344RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,780FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés