szerda, október 18, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Bruce Willis"

Címke: Bruce Willis

Több, mint egy éve nem érkezett új hír a Die Hard 6-ról, ami miatt már hajlamosak voltunk azt feltételezni, hogy mégsem lesz semmi a filmmel kapcsolatos tervekből - Len Wiseman rendező azonban nemrég megerősítette a Deadline-nak, hogy továbbra is zajlanak a projekt körüli munkálatok,

Bruce Willis Charles Bronson-ként akciózik, miután helybenhagyták a családját! Ezek nem tudják, kivel húznak ujjat, tesó! Magyar szinkronos előzetes!

Steve Ford magánnyomozó (Bruce Willis) élete teljesen összeomlik, amikor a hírhedt alvilági banda ellopja imádott kutyáját, Buddyt. Amennyiben viszont szeretné látni, végre kell hajtania mindazt az őrültséget, amelyet a banda kér, így kénytelen-kelletlen bele kell keverednie egy drogügyletbe.

Év elején még úgy tűnt, Eli Roth fogja rendezni a Meg című óriáscápás filmet, azonban nem sokkal később váratlanul leköszönt a projekttől, és jó ideig nem lehetett tudni, vajon mire készül az elsősorban horrorfilmjeiről ismert rendező. Tegnap azonban kiderült, hogy az új filmje nem más, mint az 1974-es, Charles Bronson főszereplésével készült Bosszúvágy remake-je, aminek a főszerepében ezúttal Bruce Willis lesz látható.

Bruce Willis tavalyi, Extraction című filmje még DVD-n sem jutott el a magyar közönséghez - értjük, hogy nem ezek az alkotások, amivel a forgalmazók kitömhetik a zsebüket, de azért nem lenne rossz, ha kis hazánkban is elérhetővé válna pár ilyen alkotás.

A Lionsgate közzétette az első előzetest Bruce Willis új Vice című filmjéhez, a 2015 január 16-án fog debütálni a mozikban és VOD-n egyaránt. Amint azt a beharangozók hiányából is sejteni lehet, egy kisebb költségvetésű filmről van szó Tartalom: Julian Michaels (Willis) megtervezte az ideális üdülőhelyet: Vice-ban az odalátogatók a legvadabb fantáziáikat is kiélhetik a mesterségesen létrehozott őslakosokkal, aki teljesen úgy néznek ki, úgy gondolkodnak, sőt éreznek is, mint az emberek.

A 2005-ös Sin City folytatásában a város notórikus figuráinak útjai ismét keresztezik egymást. Dwight McCarthy (Josh Brolin) belső démonaival küzdve próbálja kontroll alatt tartani magát, mígnem felbukkan egy régi szeretője Ava Lord (Eva Green), aki a segítségét kéri millárdos férje Damien Lord (Marton Csokas) ellen. Ava valódi szándékai azonban sokkal sötétebbek ennél... Marv (Mickey Rourke) egy autópályán, halott fiatalokkal körülvéve nyeri vissza eszméletét, de fogalma sincs, hogy került oda és mi történt....

Jeremy Coleman (Josh Duhamel) tűzoltó élete egy hajszálon múlik, amikor szemtanúja lesz egy helyi üzlet tulajdonosának brutális meggyilkolásának. Mivel arra kényszerítik, hogy tanúskodjon a kegyetlen bűnbanda ellen, ezért beveszik a tanúvédelmi programba. De miután egyértelművé válik, hogy a program nem tudja megvédeni sem őt, sem a szeretteit, Jeremy a saját módján veszi kézbe az irányítást.

Bruce Willis remek munkát végzett, hogy tönkretegye rajongóiban a róla kialakult képet, köszönhetően az utóbbi időben adott interjúinak, melyekben földbe döngöli az akciófilmes műfajt. Ezzel szemben öt akciófilmje áll a gyártás valamilyen stádiumában, így a nyilatkozatai némiképp ellentmondani látszanak a valóságnak. S lám, most kaptuk a hírt, hogy újabb akciófilmre írt alá.

Bruce Willis nyilvánvalóan elérte azt a pontot karrierjében, amikor úgy érezheti, hogy minden további nélkül goromba lehet bárkivel, és figyelmen kívül hagyhatja a többmillió dolláros szerződése részleteit, amelyek megkövetelik tőle, hogyan promotálja a filmjeit. Egy interjújában elmondta, hogy mennyire unja az olyan akciófilmeket, mint a RED vagy A feláldozhatók.

Tegnap esett szó arról, hogy Bruce Willis nem fog játszani a The Expendables 3-ban, Sylvester Stallone szerint kissé kapzsi és lusta színészkollégája. Most az is kiderült, hogy miért tették ki a szűrét a harmadik felvonásból. A THR egyik forrása úgy nyilatkozott, hogy Bruce Willis-nek 3 millió dollárt szerettek volna adni

Bruce Willis egyre lejjebb és lejjebb csúszik, az egykori sztár egyre gyakrabban szerepel rossz filmekben. Bízhattunk benne, hogy a The Expendables 3-ban szerez majd néhány kellemes pillanatot, ám Sylvester Stallone twitterén leírta, hogy mégsem fog játszani a folytatásban. Viszont Harrison Ford felbukkanására számíthatunk

Közösségi oldalak

16,137RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
248KövetőKövetés
23,739FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés
  • Tuhe: Megint egy hülye női akciófilm.Olyanokat kap, hogy egy elefánt is...
  • Balázs: Zsír, bár jó lenne, ha sokkal nagyobb ütemben jelennének meg a magyar...
  • Starlord: Az ébredő erő nagyon gyenge film volt. Egyik korábbi részhez sem...
  • Balázs: Remélem én is, hogy ezekből a párhuzamokból tanulnak, és képesek...
  • kompi: Köszi, megoldva (reméljük véglegesen).
  • Wolf: Robi szerintem is 100% hogy meghal. Ez önfeláldozós dolog jó ötlet, ha...