szerda, december 12, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Box office"

Címke: Box office

legutóbbi (Rob Zombie-féle) kísérlet a Halloween franchise feltámasztására csúfosan megbukott ugyan, ám a Blumhouse-nak ismét sikerült csodát tennie. A hétvégén bemutatott Halloween film a 77 milliós bevételével nem csupán a hétvégi bevételi toplistát dominálta, de messze a legsikeresebb nyitóhétvégét produkálta a franchise életében. Tekitve, hogy a film mindössze 10 milliós büdzséből lett elkészítve, a folytatást garantáltnak vehetjük.

A tengerentúlon Kevin Hart újra visszaült az iskolapadba, és ezzel az élre tört, míg az Apróláb címéhez méltó léptekkel a dobogó második helyéig...

Már előzetes jóslatok sem voltak túl biztatóak, azonban még azt is alulmúlta a múlt héten mozikba került új Predator – A ragadozó film: a 88 millióra taksált büdzséből mindössze 24 milliós USA nyitóhétvégét sikerült összehoznia.

A bemutatóját követő harmadik héten továbbra is remekül teljesít a Hang nélkül című horrorfilm, olyannyira, hogy még a múlt héten bemutatott, és akkor az első helyet meg is szerző Rampage – Tombolás-t is sikerült maga mögé utasítania.

Bár a Marvel Fekete Párduc filmjét sikerült letaszítania a trónról, a Tűzgyűrű: Lázadás az amerikai bevételeket illetően egyáltalán nem nyitott túl fényesen - egy 150 millióból készült blockbuster esetében a 28 milliós nyitóhétvége az esetek nagy részében komoly bukást jelent.

Bár az új Tomb Raider filmet korábban potenciális trónfosztónak tartottá, a Marvel Fekete Párduc filmje zsinórban immár ötödik alkalommal végzett a hétvégi bevételi toplista...

A Fekete Párduc immár 1 hónapja megingathatatlanul az élen, elsőbbségét a másik Disney-produkció, az Időcsavar sem volt képes megzavarni, míg a dobogó harmadik helyét legnagyobb meglepetésre egy alacsony költségvetésű horror-folytatás, a Hívatlanok 2 foglalta el.


Ahogy várható volt, a december közepén érkezett Star Wars: Az utolsó Jedik szépen maga mögé utasította 2017 összes Box Office vetélkedőjét, a 220 milliós nyitóhétvégével minden idők 2. legjobb nyitóhétvégéjét produkálta, (A Star Wars: Az ébredő Erő után), és mindössze három hét vetítés után megdöntötte A szépség és a szörnyeteg 2017-es USA bevételi csúcsát

A Hálaadás napja miatt 5 naposra nyújtott hétvégén ismét tarolt a Disney, a Coco című animációs filmjük ugyanis a három napra vetítve 49, az öt napot nézve 71,2 milliós bevétellel átvette a vezetést Az Igazság Ligájától, minden idők negyedik legjobb hálaadásnapi hétvégi bevételét produkálva.

Elérkezett a hétvége, amikor bemutatták a Warner/DC nagyágyúját, Az Igazság ligája-t, az örömóda azonban elmaradt, a film ugyanis a várakozásokat kissé alulmúlva 96 milliós USA bevételt produkált, ami a DCEU eddigi leggyengébb nyitóhétvégéje. Bukásnak egyelőre messze nem neveznénk az ügyet...

A múlt heti 120 milliós nyitóhétvége után nem volt kétséges, hogy ezt a hetet is a Thor: Ragnarök nyeri - a most begyűjtött 56,6-tal immár 211 milliónál áll az amerikai, és 438,5 milliónál a tengerentúli bevételek tekintetében. Ha csak az Amerikai bevételt nézzük, már most túllépte az előző két Thor film összesített eredményét.

A várakozásoknak megfelelően rengetegen voltak kíváncsiak a hétvégén Thor és Hulk sok-sok humorral megfűszerezett közös kalandjára, a Thor: Ragnarök készítői 121 milliót tehettek zsebre a hétvégén az amerikai, és további 306-ot a tengerentúli mozikból. A remek értékeléséket is kapott (saját kritikánk itt) film a Marvel 7. legjobb nyitóhétvégéjét produkálta, megelőzve a nyáron bemutatott Pókember: Hazatérést is.

Közösségi oldalak

16,315RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
27,444FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés