csütörtök, november 15, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "botrány"

Címke: botrány

Úgy tűnik azonban, hogy Weinstein mégsem fog tudni könnyen kislisszanni a a törvény markából, ugyanis a Los Angeles-i városi főügyész személyesen vette kézbe az ügyet. Mike Feuer minden egyes nőt arra biztat, hogy álljon elő a történetével, és ígértet tett rá, hogy ha a legkisebb bizonyíték is a kezébe kerül - legyen akár közvetett - le fog csapni a bűnösre.

Bár nem akarjuk elkiabálni, úgy tűnik, egy kicsit mintha alábbhagyott volna a Harvey Weinstein ügy kipattanása után megindult gyűlölet és feljelentgető láz, amely tegnap még Ben Affleck-et is berántotta, a felelősség nem csupán a tettesre, de annak környezetére vonatkozik, amennyiben azok tudtak a botrányos ügyekről, de semmilyen lépést nem tettek, hogy megakadályozzák azok bekövetkezését vagy a tettes felelősségre vonását.

Ahogy délelőtt is megírjuk, egyre komolyabb méretek ölt a Harvey Weinstein-nel kezdődött szexuális zaklatás botrány, és úgy tűnik, az egyik soron következő áldozat Ben Affleck lehet. A legviccesebb az egészben az, hogy Affleck maga is közzétett egy nyilatkozatot a Weinstein ügy kapcsán, és úgy néz ki, pont ez lett a veszte.

Egyre komolyabb mértéket ölt a múlt héten kialakult botrány, amelynek kezdő lépése az volt, hogy a New York Times lehozott egy cikket, amelyben Harvey Weinstein-t, a 6 Oscar-díjas filmet is szállító The Weinstein Company alapító-elnökét sorozatos, hosszú időre visszanyúló szexuális zaklatással vádolta.

Már a tavalyi Oscar-jelöltek nyilvánosságra hozatalánál is sokan támadták a díjkiosztót azért, mert túl kevés volt az afroamerikai jelölt, az idei listában pedig egész konkrétan egyetlen egy sincs, aminek következtében egyre nagyobb botrány van kialakulóban a február 28-án megrendezésre kerülő díjkiosztó körül. Spike Lee rendező és Jada Pinkett színésznő már be is jelentette, hogy nem hajlandó részt venni a gálán, és várhatóan többen is csatlakozni fognak hozzájuk.

A tegnap kipattant The Hobbit bojkott tovább gyűrűzik, sem Peter Jackson, sem pedig a nagy stúdiók nem hagyják szó nélkül a színészek érdekvédelmi szervezeteinek újabb támadását. Peter Jackson még az elmúlt nap folyamán elmondta a véleményét az üggyel kapcsolatban (részlet, a teljes válaszát angolul tudók elolvashatják ITT): "Személyes véleményem szerint ez csupán egy erőgyűjtési kísérlet." - magyarázza. "Semmi olyan probléma nincs, ami tényleg megoldásra szorulna...

Az olasz sajtó igen rossz hangulatban van a Velencei filmfesztiválon kiosztott díjak miatt, a zsűri elnöke, Quentin Tarantino ugyanis véleményük szerint nem korrekt módon ítélte meg a résztvevő alkotásokat, a díjak látszólag közeli barátainak kerültek kiosztásra. A fődíjat, az Arany Oroszlánt ex-barátnője, Sofia Coppola Somewhere című filmdrámája nyerte, Tarantino régi jóbarátja, Alex de la Iglesia két díjat vágott zsebre

Az utóbbi hét botrányhőse egyértelműen Mel Gibson, aki az elmúlt években egyre inkább úgy viselkedik, mint akinél elmentek otthonról: folyamatosan rasszista és zsidóellenes megnyilvánulásaitól hangos a sajtó, a RadarOnline jóvoltából pedig már a harmadik hangfelvétel kerül nyilvánosságra, ahol eszement baromként ordít és fenyegeti ex-barátnőjét, Oksana Grigorieva-t, akinek nemrég az arcába öklözött - miközben az 7 hónapos lányukat tartotta a kezében -, valamint pisztollyal fenyegetett meg. Az első szalagon Gibson az afro-amerikaiakat becsmérli rasszista hangvételben, a másodikon életveszélyesen megfenyegeti, hogy baseball-ütővel veri szét a fejét, a harmadikon pedig ócska ribancnak, saját tulajdonának és bevándorlónak nevezi - úgy tűnik, a két Oscar-díjas színész-rendező élete alkonyára teljesen elvesztette önkontrollját. ...

A Sláger Rádió 12 évig ébresztette hallgatók milliót, míg 2009. november 18-án az ORTT rádiófrekvencia pályázatán elvesztette az országos sugárzás lehetőségét. A botrányos döntés körülményeiről és a rádió utolsó három hetéről, "végnapjairól" szól a dokumentumfilm, melyet Csillag Ádám a Dunaszaurusz című rendszerváltó film rendezője készített. Több mint 1 700 000 rádióhallgató magyar állampolgár érezte fontosnak, hogy a furcsa körülmények között született döntéssel...

Ozzy Osbourne az angol metálbanda, a Black Sabbath még mindig aktív frontembere nemrég adta ki önéletrajzát. Ennek kapcsán mondta el egy interjúban, hogy amire még nagyon vágyik a hátralévő éveiben, hogy láthassa, amint botrányoktól sem mentes életét mozivászonra viszik. Az énekesnek, akinek egy régi koncertjén még egy élő denevér fejét is sikerült leharapnia, az lenne a vágya, ha az esetleges filmben Johnny Depp alakítaná őt. Már csak az a kérdés, hogy ki alakítaná a denevért?

Közösségi oldalak

16,308RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
27,178FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések