szombat, október 20, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Bosszúállók"

Címke: Bosszúállók

Nem túlzás azt állítani, hogy milliók örvendeztek a híren, amely szerint a Bosszúállók kedvéért lehet, hogy visszatér Wolvernie szerepébe Hugh Jackman, sajnos azonban a legújabb fejlemény már egyáltalán nem ilyen örvendetes: Jackman szerint ez a hajó már elment.

A Disney és a Fox egyesülésével egyre több oldal állítja szinte már tényszerűen, hogy több mint valószínű, hogy Hugh Jackman, azaz Rozsomák karakterével is találkozni fogunk a Bosszúállók 4-ben.

A csapat dinamikáját tekintve látunk némi hasonlóságot Az igazság ligája és a Bosszúállok között, ezért párhuzamot vontunk, hogy nagyjából ki-kinek felelne meg:

Mielőtt Tom Hiddleston megkapta volna Thor fivérének, Lokinak a szerepét, főleg tévésorozatokban játszó, kevésbé ismert színész volt. Azonban a Thor, de még inkább a Bosszúállók kapcsán félelmetesen megnőtt az ázsiója, főleg amikor kiderült, hogy mégsem annyira negatív figura, van egy szerethető oldala is. A Loki rajongók egy petíciót nyújtottak be a Marvel Stúdiónak, követelve, hogy kedvencük kapjon egy saját filmet.

A Marvel karakterek megfilmesítési jogait különböző filmstúdiók birtokolják. A 20th Century Fox tulajdona az X-Men és a Fantasztikus Négyes, míg a Sony-é a Pókember. Ez, mondanunk sem kell, jelentősen megnehezíti, hogy Farkas vagy Pókember feltűnjön a Bosszúállók soraiban, amire pedig a képregények történetében volt példa. Hugh Jackman egy vele készült interjúban elszólta magát, miszerint az első X-Men film után Sony és a Fox között létrejött olyan megegyezés, hogy Farkas karaktere megjelenhessen Sam Raimi-féle első Pókember filmben.

A Bosszúállókban elhúzták a mézesmadzagot a képregényrajongók orra előtt, hiszen a stáblista után maga Thanos is megjelent néhány másodpercre. Habár Joss Whedon megemlítette, hogy nem ezzel a nagy erejű Titánnal mérik össze az erejüket a szuperhősök a következő részben az interneten mégis többen biztosra vették, hogy a közeljövőben kezdeni fognak valamit a karakterrel.

Többmillióan látták A Bosszúállók, és bár a vájt szemű rajongók általában minden apró részletet fel szoktak térképezni, egy apróság mellett most még ők is elsiklottak, ami a folytatáshoz ad egy kis nyomot. A filmben többször mutatják a Stark toronyt és annak óriási neonnal kivilágított "STARK" feliratát, amelyből a film végére nem marad más, csupán egy "A" betű, amely tipográfialiag éppen megegyezik az Avengers logó kezdőbetűjével...

A filmstúdiók vezetői nagyon sokat vártak az idei nyártól, mégis csalódniuk kellett. Ugyanis az eredmények a jegyeladások tükrében pont az ellenkezőjét vetítik előre: az idei nyár az elmúlt 20 év legalacsonyabb eredményét termelte ki. Papíron még úgy tűnt, hogy 2012 abszolút rekordokat döntögető eredménnyel kecsegtet – nyilatkozta egy nevén nem nevezett elemző.

Szeptember végén érkezik DVD, Blu-ray és Blu-ray 3D formátumban a Bosszúállók, (az ezzel kapcsolatos nyereményjátékunkat megnézhetitek ITT) és a korongokon természetesen rengeteg bónusz anyag is helyet kap (azt egyelőre nem tudom, mindegyiken, vagy csupán a Blu-ray-en) - a 90 perces "Avengers Assemble" dokumentumfilm rövid összefoglalója után most egy alternatív nyitójelenet is napvilágot látott...

Augusztus 29-én érkezik DVD, BD és 3D BD formátumban az idei év egyik legnagyobb sikert elért blockbustere, a Bosszúállók (12) amelyben a Marvel jól ismert hősei, Vasember, Hulk, Thor és Amerika Kapitány először fognak össze. Az Elképesztően látványos hőseposz főszerepeiben Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Jeremy Renner, Chris Evans és Samuel L. Jackson látható. A film hazai forgalmazója jóvoltából most részt vehettek egy játékon, amely végén a tietek lehet egy a kisorsolásra kerülő Bosszúállók pólók közül (a pólót megnézhetitek ITT).

A Bosszúállók mozifilm kiemelkedő sikerét követően a Marvel természetesen gőzerővel agyal rajta, hogyan lehetne minél több bőrt (értsd: pénzt) lehúzni a franchise-ról: a The Avengers: Earth's Mightiest Heroes animációs sorozatot már vetítik a tévék, az Avengers Assemble most készül, és a legújabb hírek szerint egy élőszereplős sorozat lehetőségét is vizsgálják, amelyet az ABC csatorna vetítene. A projekt még nagyon korai fázisban van, így konkrétumokkal nem is tudunk szolgálni..

A héten került a mozikba a Kristen Stewart, Chris Hemsworth és Charlize Theron főszereplésével készült Hófehér és a vadász film, és sikerült is megszereznie az első helyet a bevételi toplistán 56,2 millióval. Az eredmény a 170 milliós büdzsé, valamint a feltehetően igen komoly összeget felemésztő marketingköltségek fényében nem túl jó, azonban a nemzetközi bevételekkel együtt talán még sikerül nullszaldó környékére kihozni a filmet...

Közösségi oldalak

16,293RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
26,893FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés