kedd, november 13, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Bosszúállók 4"

Címke: Bosszúállók 4

Amikor a Bosszúállók: Végtelen háború végén Thanos csettintése nyomán a szuperhősök fele porrá omlott, egy percig sem gondoltuk komolyan, hogy az érintett hősökkel a folytatásban már nem fogunk találkozni.

Hulk továbbra ia a legnépszerűbb figura a Bosszúállók 4-gyel kapcsolatos találgatásokat illetően, a rajongók nem igazán hajlandóak elfogani hogy a Marvel Univerzum vitathatatlan nehézsúlyú bajnoka megtorlás nélkül zsebre tenné a Thanos-tól leszenvedett csúnya verést. "Hulk professzor", azaz Bruce Banner és Hulk legoptimálisabb keverékének megjelenéséről már többször hallani lehetett, a Reddit-en azonban már arra is született magyarázat, hogyan fog ez megtörténni.

Bár még 11 hónap hátra van a Bosszúállók 4. bemutatójáig, a Bosszúállók: Végtelen háború épp elég kérdés hagyott nyitva ahhoz, hogy folyamatosan érkeznek az újabb és újabb teóriák a filmhez.

(SPOILER) A Bosszúállók: Végtelen háború-ban látott szuperhős-kavalkád egyik elkerülhetetlen következménye volt, hogy néhány karakter a vártnál jóval kevesebb játékidőt kapott a képernyőn - ezek egyike a szakállt növesztett és immár Nomád-ként funkciónáló Amerikai kapitány, aki tényleg csupán beugrónak tekinthető a filmben.

A Marvel már többször kijelentette, hogy a Bosszúállók 4-gyel egy teljes korszak zárul le a Marvel történetében, ezt, valamint a Russo tesók legutóbbi nyilatkozatát, mely szerint Thanos csak komoly áldozatok árán lesz legyőzhető összerakva teljes joggal gondolhatjuk, hogy a stúdió nem igazán tervezi folytatni a Bosszúállók sorozatot.

Mivel pár hete már a csapból is a Bosszúállók: Végtelen háború folyik, illetve már a film bemutatása előtt is tudni lehet pár dolgot, talán nem túl nagy SPOILER, hogy a Bosszúállók 4 vége nem éppen a tipikus "a gonosz elnyerte méltó büntetését, a hősök pedig a jól megérdemelt jutalmukat" típusú befejezés.

Az immár 1 milliárd dolláros bevételt is átlépő Bosszúállók: Végtelen háború befejezése számos találgatásra ad okot, legfőképp a soron következő, negyedik rész tartalmát illetően...

Köztudott dolog, hogy a Bosszúállók 3 és 4 forgatását egy füst alatt lezavarták a készítők, egyedül így lehetséges, hogy a Bosszúállók 4. már jövő májusban a mozikba kerülhet.

A Thor: Ragnarök a Marvel-től megszokott módon tarolt a mozikasszáknál, jövő áprilisban pedig érkezik a Bosszúállók: Végtelen háború, amelyben a Marvel egyik leghatalmasabb gonosza, Thanos is akcióba lendül, és előkészíti nekünk a terepet a Bosszúállók 4-hez, amely Kevin Feige saját szavai alapján rendesen fináléja, lezárása lesz az Marvel Univerzumnak

Már javában zajlik a Bosszúállók 4 forgatása. A filmhez most egy új szereplőválogató felhívást tettek közzé, amelyben alapján arra kell következtetnünk, hogy a régebben már felröppent pletyka, miszerint a Bosszúállók 4-ben egy vagy több hős meg fog halni... tényleg be fog következni.

Mint a legtöbb kulcsszereplő a Marvel Univrzumban, Chris Evans is több filmre szóló szerződést írt alá a stúdióval – egészen pontosan 6-ra, ami azt jelenti, hogy a Bosszúállók 3 után elvileg már semmi sem kötelezte a sztárt, hogy továbbra is Amerika kapitány szerepébe bújjon. Nemrég azonban kiderült, hogy Evans azonban időközben saját akaratából kibővítette a szerződést egy további filmre nevezetesen a Bosszúállók 4-re. A The Telegraph-nak nemrég adott interjúban azt is elárulta, hogy miért...

A Bosszúállók: Ultron kora tavalyi bemutatója óta egészen idáig úgy tudtuk, hogy az Avengers: Infinity War címen futó következő rész két filmben lesz elkészítve, amelyek 2018. május 4-én, illetve egy évvel később, ugyanezen dátumban lesz bemutatva. A Deadline információi szerint azonban a Marvel változtatott a címeken, és a Bosszúállók 3. immár egyetlen filmet (Avengers: Infinity War) takar, a korábban 2. részként hivatkozott alkotás pedig egyenlőre egy cím nélküli Bosszúállók 4. projektként van feltüntetve

Közösségi oldalak

16,306RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
27,167FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések

Maugli Netflix trailervideo

A kis kedvencek titkos élete 2 - Előzetesvideo