szombat, október 20, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Boba Fett"

Címke: Boba Fett

A Reddit-en a napokban egy felhasználó közzétett pár képet egy előkészületben lévő LEGO Star Wars készletből, amelyből nagyon úgy tűnik, hogy a filmben is meglehetősen találékony Boba Fett-nek sikerült valahogy megmenekülnie a sarlacc szájából.

Ahogy az már közismert, a Walt Disney stúdió a fő nyomvonalon haladó új Star Wars trilógia mellett több spin-off-ot is tervez a filmben szereplő fő karaktereknek, több pletyka fel is röppen már arról, hogy Han Solo és Yoda mester is önálló filmet fog kapni valamelyik két rész között. Jon Schnepp rendező azonban most határozott meggyőződéssel azt állítja, hogy az egyik ilyen film egészen biztosan a sorozat híres fejvadásza, Boba Fett körül fog forogni.

Tegnap egy rövid pletyka erejéig felbukkant a hír, miszerint Yoda lesz az első karakter a Star Wars univerzumból, aki önálló spin-off-ot fog kapni - röviddel ezt követően Bob Iger, a Disney vezérigazgatója meg is erősítette, hogy a Disney és a Lucasfilm valóban elkezdett dolgozni egy sorozatra való önálló filmen, ami népszerű Star Wars karakterek körül forognak és az új trilógia részei közötti időszakban fognak bemutatásra kerülni. (mint tudjuk, a Star Wars VII. 2015-re van időzítve). A hírekben az állt, hogy Boba Fett és Han Solo is megkapja a saját önálló filmjét...

Amerika Kapitány: Az első bosszúálló promóciója alatt Joe Johnston rendezőt mentoráról, George Lucas-ról kérdezték. A válasz komoly meglepetést okozott mindenkinek, ugyanis Johnston elárulta, hogy egy spin-off-ot tervez készíteni a Star Wars univerzum egyik jól ismert szereplőjének. "Próbálom rábeszélni George-ot, hogy csináljunk egy egész estét filmet Boba Fett-ról" - nyilatkozta. "Én szeretném megrendezni. Jó móka lenne".

Közösségi oldalak

16,293RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
26,893FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések