szombat, november 17, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Blood Ties"

Címke: Blood Ties

1974, New York. Az ötvenes éveiben járó Christ (Clive Owen) pár év raboskodás után jó magaviselete miatt kiengedik a börtönből, ahova egy bandaháborúban történt gyilkosságot követően zárták be. Fiatalabb testvére Frank (BillyCrudup) - a fényes karrier előtt álló rendőrtiszt - vonakodva várja testvérét a börtön kapujában. Chris és Frank mindig is különböztek egymástól. Apjuk, Leon (James Caan) egyedül nevelte fel őket, és annak ellenére, hogy Chris mindig bajba keveredett, a két testvér közül mindig ő volt a kedvence.

Az idei Cannes-i Filmfesztivál után (nem a versenyszektorban indult a film, így díjakat nem is hozhatott haza) szeptember 9-én a Torontói Filmfesztiválon is vetítésre kerül a Clive Owen, Mila Kunis és Billy Crudup főszereplésével készült Blood Ties bűnügyi thriller, ami nem más mint a 2007-es A vér kötelékei francia film angol nyelvű remake-ke. A rendező Guillaume Canet (Apró kis hazugságok), és a már említett színészeken kívül Zoe Saldana, Marion Cotillard, Lili Taylor, James Caan és Noah Emmerich is szerepet vállalt a filmben.

Clive Owen, Billy Crudup, Mila Kunis, Zoe Saldana, Marion Cotillard és James Caan a főszereplői a Blood Ties című thrillernek, amelynek a pontos bemutatója ugyan még nem ismert, de valószínűleg az idén a mozikba kerülhet. Tartalom: New York, 1974. Az 50 éves Chris (Clive Owen) jó magaviselet miatt korábban szabadul a sittről, ahova egy gyilkosság miatt került. A kapuban öccse, Frank (Billy Crudup) várja, aki rendőr lett...

Közösségi oldalak

16,310RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
27,202FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések