szombat, október 20, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Blackhat"

Címke: Blackhat

A hackerekről az átlagemberben egy, az egész életét a számítógépe előtt töltő, kockafejű, kockásinges, elhanyagolt testű és ruházatú, szódásszifon szemüveget viselő fiatalember képe dereng fel, s talán épp a kontraszt miatt választotta Michael Mann rendező a Blackhat című akciókrimije főszerepére Chris Hemsworth-t (alias Thort), akinek legfeljebb a hasán találhatunk szögletes formákat. Kitűnő választás volt a hatalmas ausztrál: színészi játéka pont annyira karakteres, mint maga a produkció. Mann mozija ezer sebből vérzik, s csak a rendezői stílusjegyek emelik épphogy a B kategória fölé, de még így is remeg a léc!

2015. január 29-én kezdik el vetíteni a hazai mozik a Michael Mann Blackhat című akció-thrillerét, amely a kiberbűnözés világába repíti el a nézőket. A rendező a rá jellemző módon - „Ha egy tolvajról csinálsz filmet, akkor nem más krimikből merítesz, hanem összehaverkodsz egy tolvajjal” - kezelte a témát és sokkoló felfedezést tett kutatásai során...

"A következő Pearl Harbor egy számítógépes támadás lesz" - ezzel a nagyon is könnyen elképzelhető vízióval kezdődik a Chris Hemsworth főszereplésével készült Blackhat című film új szinkronos előzetese, a szavakat pedig nem a film kedvéért fűzték egybe, hanem a CIA egy korábbi vezetőjétől származnak, és bizony nem kell hozzá nagy fantázia, hogy egyet is értsünk vele.

A globális kiberbűnözés világában játszódó Blackhat egy eltávozásra engedett elítélt sorsát követi nyomon, aki amerikai és kínai társaival egy magas szintű kiberbűnözői hálózatot üldöz Chicagótól Los Angelesig, Hongkongtól Dzsakartáig. Michael Mann (Szemtől szemben, Közellenség, Miami Vice) új akcióthrillerének főszerepében Chris Hemsworth.

Közösségi oldalak

16,293RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
26,893FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések