szombat, november 17, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Black Widow"

Címke: Black Widow

A női szupehős filmek előjelzései nem túl bíztatóak ugyan - gondoljunk csak az Elektra, a Macskanő vagy a Superwoman filmek buktájára - a Marvelnél mégis úgy gondolják érdemes foglalkozni a Vasember 2-ben Scarlett Johannson alakításában látható Fekete özvegy-gyel (Black Widow), könnyen lehet, hogy a The Avengers-ben kapott szerepe után egy Spin-off készül a karakternek.

A több, mint öt perces, remekül összevágott forgatási videóban nem csupán az aktuálisan felvett jelenetekbe nyerünk betekintést, de belehallgathatunk a Robert Downey Jr.-ral készült interjúk vágatlan verziójába is (hát, autókat török össze, robbantgatok meg próbálom elkerülni a lézerkorbácsát: nagyjából így foglalta össze vasember tevékenységét Downey:D). Ezen kívűl kapunk egy rövid bemutatást a főszereplőkről...

Még a The Comic Con-on került bemutatásra az Iron Man 2 előzetese, most pedig a netre is kikerült egy bátor kamerás jóvoltából - reményem szerint pedig hamarosan jobb minőségben is megnézhetjük. Az új részben Vasembernek rögtön két ellenféllel is meggyűlik a baja: Az egyik Justin Hammer (Sam Rockwell), egy gyorsbeszédű konkurens fegyvergyáros, akit már következő Tony Stark-ként emlegetnek, a másik pedig Vanko (Mickey Rourke) aki - hozzá hasonlóan - orosz börtönfogsága alatt a saját harci öltözékét tervezte meg, ami pusztító korbácsszerű sugarakat lő ki.

Az Iron man második részéből láthattunk már fotók Robert Downey Jr.-ról, Mickey Rourke-ról, aki Whiplash-t Iron man egyik ellenfelét fogja alakítani, most az Entertainment Weekly jóvoltából Scarlett Johansson kisasszony is megmutatkozik, aki a Fekete Özvegy (Black Widow) szerepében tűnik fel. A kép alapján a Fekete Özvegy nem tűnik túl veszedelmesnek, de a látszat gyakran csal... Az újság pénteken (azaz ma) jelenik meg, remélhetőleg jön még hozzá néhány kép.

Közösségi oldalak

16,310RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
27,202FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések