szerda, november 22, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Batman"

Címke: Batman

Júliusban egyszer szóba került, most azonban újra előtérbe került a pletyka, miszerint Jeffrey Dean Morgan alakíthatja Batmant a DC alternatív képregényes univerzumát létrehozó Flashpoint filmben. Morgan nemrég a The Walking Dead 8 évada kapcsán volt vendége Jimmy Kimmel talkshowjának.

Óriási káosz alakult ki a napokban a Matt Reeves rendezésében készülő The Batman film körül, a rendező pedig tegnap este megpróbálta letisztázni a helyzetet. Nézzük, mi is történt.

"Ahol füst van, ott tűz is van" - szokták mondani, és az elmúlt hetekben több olyan pletykát is olvashattunk, hogy a Matt Reeves rendezésében készülő The Batman-ben nem Ben Affleck fogja alakítani a denevérembert.

A Batman Superman ellen – Az igazság hajnala-ban Ben Affleck megszemélyesítésében egy teljesen új Batman-t ismerhettünk meg, a visszajelzések alapján pedig azt is elmondhatjuk, hogy a nagy többségnek tetszett a megszokottnál kicsit morózusabb és agresszívebb denevérember.

Bár a Batman film kapcsán szinte kizárólag rossz híreket olvashattunk az elmúlt időszakban, a DCEU Leaks nevű Reddit fórum legújabb információi szerint a Warner/DC párosnak komoly tervei vannak a jövőre nézve a franchise-zal. Talán kicsit túlzottan is. A hírt elolvasva immár nem csodálkozunk rajta, hogy Ben Affleck minden erejével igyekszik kibújni a szerződés alól...

Azaz gyilkolt, múlt időben, ugyanis a Batman Superman ellen-ben jópár gonosztevő elhullott a denevérember tettei következtében, amit az erre specializálódott Mr Sunday Movies csatorna most össze is gyűjtött egy videóban.

A Batman Superman ellen - Az igazság hajnala minden idők legjobb szuperhős nyitóhétvégéje után továbbra is dönget a jegyeladások terén, így minden jel arra mutat, hogy a negatív kritikák ellenére jó irányba haladnak a stúdió Az igazság ligájával kapcsolatos tervei. Az filmmel kapcsolatos egyik legnagyobb kérdőjel az volt, vajon az elszántan tiltakozó rajongóknak sikerül-e megbékélniük a Ben Affleck által alakított új Batman karakterével

Bár rengeteg kritika érte a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala filmet, a legtöbb írásban kiemelték, hogy Ben Affleck, aki miatt a legnagyobb hisztit csapták a denevérember rajongói, igen korrekt módon formálta meg a népszerű karakter új változatát.

em meglepő módon az idei Comic Con-on az egyik legnagyobb figyelmet kapó panel a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala-é, a Warner Bros. pedig gondoskodott is róla, hogy legyen bőven látnivaló az odaérkezőknek, így közzé is tette mind a Denevérember, mind Superman és Wonder Woman makettjét.

Bár már rég lefutott meccs, Christian Bale, aki éppen a két hét múlva mozikba kerülő Exodus: Istenek és királyok filmjét promótálta, ejtett pár szót Batman szerepéről, és és bár korábban elzárkózott tőle, hogy a Batman v Superman: Dawn of Justice-ban elvállalja a denevérember szerepét, kiderült, hogy valójában mégis kicsit irigy Ben Affleck-re.

Zack Snyder rendező az elmúlt két napban két képet is közzétett a hamarosan már forgatásra kerülő Batman Vs. Superman-ból, az egyiken a Batmobil, a másikon pedig maga a denevérálarcos hős látható, akit ez alkalommal a rengeteg vitát szülő Ben Affleck fog alakítani. A fekete-fehér képek meglehetősen jól mutatnak, a feltehetően CGI izmokkal felturbozótt Batman pedig egyenesen lenyűgöző...

A Playboy magazin riportere, Brian Gallagher interjút készített az utóbbi időben rengeteg támadást kapott Ben Affleck-kel, amelyből sok dolgot megtudhatunk arról, miért és hogyan fogadta el a népszerű színész/rendező Batman szerepét és mit gondol a filmről. Affleck-nek elárulták, hogy George Clooney irodája falán van egy fotó a nagyot bukott 1997-es Batman és Robin-ból, hogy mindig emlékezzen rá, mi lesz belőle, ha valaki nem megfelelő indíttatásból, csupán a pénz vagy a hírnév kedvéért vállal el egy szerepet...

Közösségi oldalak

16,233RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
250KövetőKövetés
24,249FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések

Hotel Transylvania 3 trailervideo