péntek, november 24, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Batman v Superman"

Címke: Batman v Superman

Tegnap délután a Comic-Con 2015-ön végre levetítették a mindenki által várt előzetest - a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala minden várakozást felülmúlóan egy több mint 3,5 perces trailert kapott, ami egyik pillanatról a másikra felrobbantotta az internet. Egyszerűen fantasztikus ez a drámai feszültség, amivel a két istenszerű szuperhős összecsapását becsomagolták, azt hiszem nyugodtan kijelenthetjük - az év trailerét láthatjuk.

A múlt héten kezdődött Licensing Expo 2015-ön komoly képviselettel volt jelent a Batman v Superman, és a DC Comics végre közzétette az első hivatalos szinopszist is a filmhez:

Jövő hétfőn, egy speciális IMAX esemény keretein belül fog megérkezni a teljes előzetes a DC Comics Batman vs. Superman: Dawn of Justice filmjéhez, addig is kaptunk egy 20 mp-es ízelítőt belőle, amelyből sajnos túl sok minden nem derül ki, csupán a két címadó szuperhős kosztümjével szemezgethetünk egy kicsit.

öbb hír is érkezett a napokban a rajongók által nagyon várt Batman v Superman film kapcsán: először az derült ki, hogy az első trailer kevesebb, mint egy hónap múlva, a Jupiter felemelkedése premierjével együtt, azaz 2015. február 6-én érkezik, majd nem sokkal később az Aint It Cool News egy szemfüles munkatársa észrevett egy képet az Imgur-on, (lásd itt) amely tanúsága szerint a film két részletben lesz bemutatva.

Egyre több részlet kerül napvilágra a 2016. márciusára csúsztatott Batman v Superman-rő, most a GeekTyrant hozott le pár új, erősen SPOILER-es nek tűnő információt. A stúdió persze még semmit sem erősített - vagy cáfolt - meg, így fennáll a lehetősége annak is, hogy a kiszivárgott infóknak nem sok köze lesz a végleges filmhez. Az oldal információi saját elmondásuk szerint egy olyan embertől származnak, aki 10 napot töltött a forgatás helyszínén

Lassan csordogálnak a képek és a videók a Batman v Superman: Dawn of Justice forgatásáról, és ezzel egyidőben egyre több infó lát napvilágot a készülőben lévő film háttéranyagaiból is. Egyes infók szerint a sztori azzal indul, hogy Bruce Wayne Metropolis-ba érkezik, és szemügyre veszi a tetemes károkat, amit Superman és Zod harca okozott - ezzel rögtön magyarázatot is kaphatunk rá, hogy mi az oka annak, hogy a denevérember tengelyt akart akasztani az acélemberrel. A Badass Digest Batman hátteréről is szolgáltat némi infót, amely, mint tudjuk, komoly ráncfelvarráson esett át. A weboldal információi szerint a filmben Batman már több 30 éve tevékenykedik Gotham-ban, a szuperhős az 50-es éveit tapossa...

Közösségi oldalak

16,234RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
250KövetőKövetés
24,274FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés