péntek, szeptember 22, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Batman Superman ellen"

Címke: Batman Superman ellen

Azaz gyilkolt, múlt időben, ugyanis a Batman Superman ellen-ben jópár gonosztevő elhullott a denevérember tettei következtében, amit az erre specializálódott Mr Sunday Movies csatorna most össze is gyűjtött egy videóban.

Zack Snyder rendező már a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala premierje előtt közzétette, hogy készített egy fél órával hosszabb, korhatáros rendezői változatot is a filmből, amihez most meg is érkezett az előzetes.

Bár az USA-ban csak a héten kezdik el vetíteni, 37 nemzetközi területen már bemutatták a Marvel 3. fázisának kezdetét jelentő < Amerika kapitány: Polgárháború-t, ami nagyszerű teljesítménnyel, 200.2 millió dolláros eredménnyel zárt a mozikasszáknál. Bár az eredmény a stúdió nagy bosszúságára nem éri el a Batman Superman ellen nyitóhétvégéjének 256,5 milliós idegen területen elért eredményét.

Zack Snyder rendező már a mozipremier után pár nappal elárulta, hogy készített egy korhatáros rendezői változatot is a Batman Superman ellen - Az igazság hajnalából, ami az eredeti tervek szerint a film DVD/Blu-ray kiadásán vált volna elérhetővé. A Herocic Insider információi szerint azonban a Warner Bros. úgy tervezi, a korhatáros változatot is megfuttatja a mozikban...

Az idei év legmegosztóbb filmje lett Batman Superman ellen, és bár sokan vannak, akiknek tetszett a film, tagadhatatlan, hogy rengeteg fura dolog van a sztoriban, amit valószínűleg nem gondolták át elég alaposan készítők. Kiemeltünk néhányat ezek közül, de várjuk a ti észrevételeiteket is. Remélem, mondanom sem kell, hogy SPOILERESEK leszünk.

Zack Snyder rendező már a mozibemutató előtt elárulta nekünk, hogy készült egy fél órával hosszabb, korhatáros vágás is a Batman Superman ellen-ből, és bár...

Zack Snyder rendező nemrégiben elárulta, hogy készített egy rendezői változatot is a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala-ból, ami sajnos a mozikban nem lesz ugyan látható, azonban a remek hír az, hogy korhatáros - R-rated -, valamint fél órával hosszabb, mint a jövő héten debütáló eredeti film

Egyre sötétebbnek tűnnek a fellegek, amik a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala felett gyülekeznek - múlt héten egy cikk arról számolt be, hogy az első, szűk körben megtartott sajtóvetítés nagyon nem a várt eredményt hozta a Warner Bros-nak, majd nem sokkal később már a jócskán meglódult, 400 millió dollár fölötti büdzséről szóltak hírek.

Az végleges és egyben utolsó előzetes is megjött a március 24-én mozikba kerülő Batman Superman ellen - Az igazság hajnalához - pár nemzetközi változat valószínűleg még várható belőle, de új trailert már nem fog készíteni a stúdió.

Egy új előzetes érkezett a Batman Superman ellen - Az igazság hajnalához, azúttal a film egy promóciós partnere, a Turkish Airlines légitársaság jóvoltából. A dolog promóció része annyiban merül ki, hogy az egyik jelenetben Csodanő (Gal Gadot) épp a nevezett társáság gépén látható, egyébiránt teljesen olyan, mint az eddig látottak.

Bár a rajongók nagy része azon a véleményen van, hogy túl sokat árult el a filmből a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala legutolsó előzetese, Patrick Tatopoulos látványtervező a francia Premiere magazinnak adott interjúban elárulta, hogy nem lőtték el összes puskaport...

Tegnap este egy igen érdekes új jelenet érkezett a képrajongók által nagyon várt Batman Superman ellen – Az igazság hajnalahoz, amelyben Superman lerántja a maszkot Batman-ről, felfedve a kilétét.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

16,080RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
246KövetőKövetés
23,396FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés