szombat, október 21, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Az Útvesztő"

Címke: Az Útvesztő

A 20th Century Fox közzétette az első előzetest Az útvesztő: Halálkúra-hoz, amivel lezárul a James Dashner népszerű regénysorozata alapján készült trilógia.

A 20th Century Fox újabb előzetest készített Az útvesztő trilógia szeptemberben mozikba kerülő második részhez, amiben újabb nehézségek elé néznek a Tisztásról kiszabadult fiatalok...

A amerikai és a hazai mozikba egyaránt a bevételi listák élén nyitott a James Dashner regénye és forgatókönyve alapján készült Az útvesztő ifjúsági kalandfilm, így nem meglepő, hogy a 20th Century Fox azonnal be is jelentette, hogy elkezdtek dolgozni a folytatáson.

Szeptember 18-án érkezik a mozikba a James Dashner nagy sikerű bestsellere alapján készült izgalmas, látványos Az Útvesztő című új ifjúsági kalandfilm, amihez most a MozICom és a filmtrailer közös játékában 2 db trendi póló kerül kisorsolásra.

James Dashner igazán olvasmányos (épp most "fogyasztom") regényéből a korábban művészeti és a vizuális effektek vezetőjeként dolgozó Wes Ball készített egészestés filmes produkciót, akinek ez az első rendezői megmérettetése. Egészen kiváló irodalmi anyagot kapott kézhez, így a sztori adott, hogy nagyon szórakoztató filmet álmodjon belőle vászonra. Immár a második előzetest láthatjuk, ami nyomokban megegyezik a korábbival, viszont közel fél perccel több jelenetet láthatunk összevágva a filmből.

Thomas (Dylan O'Brien) egy liftben ébred, és a nevén kívül nem emlékszik semmire. Az ajtón túl különös világ várja. 60 srác, akik elzártan, szigetszerű univerzumukban élnek, és egyetlen dolgot tanulnak: a túlélés trükkjeit. Ők nem lepődnek meg az újonnan érkezőn: havonta egyszer mindig jön valaki. Világukat útvesztő veszi körül.

2014. szeptember 18-án érkezik a hazai mozikba a James Dashner tavaly megjelent regénye nyomán készült Az útvesztő, amihez a magyar előzetes is megérkezett - egyelőre feliratosan, de a film a mozikba várhatóan szinkronosan kerül. Hivatalos tartalom: Thomas egy liftben ébred, és a nevén kívül nem emlékszik semmire. Az ajtón túl különös világ várja...

James Dashner tavaly megjelent regényéhez hasonlóan az abból készült mozifilmet is Az Útvesztő címen mutatják be a hazai mozik, és már a premier dátuma is ki van tűzve: 2014. szeptember 18. A film főszereplőjét, Thomas-t a Teen Wolf - Farkasbőrben sorozatból, valamint a Gyakornokok filmből ismerős Dylan O'Brien fogja alakítani, a rendező Wes Ball-nak viszont ez lesz az első komoly filmje, eddig inkább művészeti/vizuális téren dolgozott.

Közösségi oldalak

16,144RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
248KövetőKövetés
23,795FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés