csütörtök, június 14, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Az Igazság ligája"

Címke: Az Igazság ligája

A Hálaadás napja miatt 5 naposra nyújtott hétvégén ismét tarolt a Disney, a Coco című animációs filmjük ugyanis a három napra vetítve 49, az öt napot nézve 71,2 milliós bevétellel átvette a vezetést Az Igazság Ligájától, minden idők negyedik legjobb hálaadásnapi hétvégi bevételét produkálva.

Az Igazság Ligája a várakozáson aluli nyitóhétvége ellenére a közönség nagy részének tetszett, és azok, akik mégis kifogásolnak benne néhány dolgot, ezúttal nem a rendezőt, a forgatókönyvet vagy a színészek teljesítményét bírálják, hanem a stúdió utolsó pillanatban hozott idióta döntését, amellyel 1 óra 49 percesre vágatta vissza az alapvetően több mint 2,5 órása tervezett filmet.

A 96 milliós hétvégi bevétel után kőkeményen megy a matek, hogy vajon veszteséggel fog-e zárni Az Igazság ligája a mozikban - nem babra megy a játék, az eredmény ugyanis az összes jövőben készülő DC filmre komoly kihatással lehet.

Elérkezett a hétvége, amikor bemutatták a Warner/DC nagyágyúját, Az Igazság ligája-t, az örömóda azonban elmaradt, a film ugyanis a várakozásokat kissé alulmúlva 96 milliós USA bevételt produkált, ami a DCEU eddigi leggyengébb nyitóhétvégéje. Bukásnak egyelőre messze nem neveznénk az ügyet...

Jövő héten már érkezik a mozikba Az Igazság Ligája, és rajongók tömegei várják, hogy sikerült-e a Warner Bros.-nak tanulnia a Batman Superman ellen hibáiból, vagy újra elkövetik ugyanazt.

Bár már javában készül az Aquaman film - a forgatás már véget is ért, most az utómunkálatok zajlanak -, eddig nem sok dolgot tudtunk meg róla, mi fog ránk várni a 2018. december 21-én mozikba kerülő filmben. Jason Momoa egy interjúban beszélt egy kicsit a filmről, amely egész érdekesnek ígérkezik.

A Thor: Ragnarök sikerét ugyan nem tudja elhomályosítani, de a Warner Bros. azért gyorsan közzétett néhány jelenetet a november 16-án érkező Az Igazság Ligája-hoz, amelyet a fenti videóban összefűzve, egyben láthattok.

A Thor: Ragnarök és Az Igazság ligája két hét különbséggel érkezik a mozikba, és az első becslések alapján nagyon hasonló bevételre számíthatnak. Na vajon ki lesz a nyertes?

A Fandango szerverei leálltak a nagy terheléstől, amikor megrohanták az oldalt Az Igazság ligája filmre jegyet vásárolni óhajtó tömegek.

Cyborg-on kívül Az igazság Ligája összes tagja jól ismerhető egy vagy több korábbi mozifilmből/sorozatból, most elérkezett az ideje hogy megtudjunk egy kicsit Victor Stone, alias Cyborg-ról is.

A Loot Crate Studios úgy döntött, hogy novemberi ajánlatait egészen egyedi módon reklámozza be: egy új trailert rak össze az Az Igazság Ligájá-nak - szuperhősök helyett szuperképességű kutyákkal. A jópofa videóban Batman egy fekete mopsz, Wonder Woman egy collie, Aquaman egy bulldog, Cyborg egy terrier, Flash pedig egy tacskó által lett megszemélyesítve a kis csapat pedig minden képességét latba veti, hogy felvegye a harcot a gonosszal: a porszívóval.

Több forrásból is megerősítést nyert, hogy Az igazság Ligája 121 perces, azaz 2 órás lesz, azaz azaz az eddigi legrövidebb DCEU filmet láthatjuk majd a mozikban.

Közösségi oldalak

16,325RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
25,816FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés
  • krok: Oké utána olvastam…nem veszi figyelembe.
  • Wolf: Akkor ez az 1. rész folytatása?…és a többi részt gondolom nem...
  • Miner: Hol olvastál ilyet ebben a cikkben?
  • Jannex: Valahogy nem értek egyet a cikkel. Nagyon jó film! Az előző rész...
  • Captain: Gyengusz! Utolsó bőrt is lehúznák…. 🙁
  • Miner: Hogy rövidre zárjam a médiavitát: bár valóban helytelen alak a...