szerda, november 22, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Az elnök végveszélyben"

Címke: Az elnök végveszélyben

Ahogy Roland Emmerich maga is nyilatkozta, legfőbb szándéka Az elnök végveszélyben kapcsán a Fehér Ház szétaprítása volt, amit mi magunk is lecsekkolhatunk a mozivásznon, mivel csütörtök óta nálunk is látható a produkció. Alább egy rövid, látványos jelenetet tekinthettek meg a filmből, hogy hogyan is kell egy akciójelenetet lassítva a vászonra kenni, elsősorban azoknak ajánlva, akiket nem győzött meg Emmerich neve egy akciófilm kapcsán.

Már javában dübörög a hazai mozikban is Roland Emmerich új filmje, amely, idézve a rendezőt: "A Fehér Házról szól. Most először nem robbantom fel. Apránként szedjük szét." Epic! A filmről egy rövid kedvcsináló összeállítást teszünk most közzé, benézve a kulisszák mögé az amúgy impozáns stábbal nyúlfarknyi interjúrészlet erejéig.

Nagyjából három perc alatt foglalja el néhány vaddisznó kinézetű rosszarcú az amerikai büszkeség szimbólumát, a Fehér Házat. Céljaik eléggé homályosak, egyiket a pénz hajtja, míg másokat a bosszúvágy fűti. Ahogy a helyzet fokozódik, a nukleáris veszély is előtérbe kerül, de az sem meglepő, hogy mindenki a romokban bóklászó elnököt akarja lecsekkolni, akinek minő véletlen, de a lányát kajtató Channing Tatum személyében testőre is akad a bajban. Az eget helikopterek és vadászgépek hasítják, szigorúan hármasával. Ez így elég vékonyka történet, lássuk be. Roland Emmerich azért látott fantáziát a dologban. Nem kellett volna.

Roland Emmerich már többször elhozta számunkra a világvégét, most sincs ez másképp, hisz' ha az Egyesült Államok elnöke veszélybe kerül, akkor bizony itt a vég! Emmerich filmje nem épp a legjobbkor startol el, a hasonló témájú, ámde meglehetősen középszerűre sikerült Támadás a Fehér Ház ellen megelőzte premierben, így nagy kasszarobbantásra nem számíthat. Augusztusban megtudhatjuk, hogy Butler helyett Channing Tatum hogyan menti meg Eckhart helyett ezúttal Jamie Foxx által megszemélyesített elnök életét.

Bár minden várakozást felülmúlva 40 millió dollárral nyitotta a hétvégét a Sandra Bullock és Melissa McCarthy főszereplésével készült Női szervek rendőr-vígjáték, továbbra is a Szörny Egyetem maradt az első helyen 46.2 millióval, ami mindössze 46%-os esés az első héthez képest. A Női szervek 43 milliós büdzséjét tekintve az eredmény parádés, és a rottentomatoes-ra beérkező kritikák 63%-a is pozitív hangnemben nyilatkozott a filmről...

John Cale rendőrtiszt (Channing Tatum) a titkosszolgálatba belépve az egyesült Államok elnöke James Sawyer (Jamie Foxx) személyes testőre szeretett volna lenni, ám felvételi kérelmét visszautasították. Mivel a hír nem csupán őt, de kislányát is lesújtotta, úgy dönt, elmennek és befizetnek egy idegenvezetésre a Fehér Házba. Egy erősen felfegyverzett ejtőernyős csoport azonban épp ezt az időpontot választja ki, hogy elfoglalja az épületet és túszul ejtse magát az elnököt is.

Közösségi oldalak

16,230RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
250KövetőKövetés
24,249FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés