kedd, január 16, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Az éhezők viadala: A kiválasztott – 2. rész"

Címke: Az éhezők viadala: A kiválasztott – 2. rész

A finisbe - és az utolsó részhez - érkezett a Fecsegőposzáta és a Totó-körzetek (13+1) szédítőnek a legkevésbé sem nevezhető tánca, ahol a cél a szabadság kivívása. Sose hagyjon el Benneteket az ebbe vetett remény! Hogy a célba vagy abba, hogy ez az utolsó etap? Ezt kinek-kinek a vérmérsékletére bízom!

Egy újabb előzetes és a végleges moziplakát is megérkezett a november 19-én mozikba kerülő Az éhezők viadala: A kiválasztott – 2. részéhez - az előző baki után ezúttal már vigyáztak rá a készítők, hogy ne legyen spoileres.

November 19-én utolsó fejezetéhez ér a 2012-ben útnak indult Az éhezők viadala trilógia (ami végül 4 filmben kerül a mozivásznakra), és történjék bármi, a készítőknek nem sok oka lehet a panaszra: az eddig bemutatott három rész mindegyike vastagon nyereséges volt, több, mint 2,3 milliárdos bevételt értek el világszinten. A hivatalos magyar szinkronos előzetes is megérkezett...

A múlt héten napvilágot látott hivatalos kép után itt Az éhezők viadala: A kiválasztott 2. részének első, eredeti nyelvű teaser trailere, ahol végre mozgásban is láthatjuk a Katniss Saga záróakkordját. Suzanne Collins regénytrilógiája befejező részének a vásznon való kettévágása ugyan néhány rajongónál kiverte a biztosítékot, mindenesetre hasonló megoldással éltek, mint anno a Harry Potter és a Halál ereklyéi esetében: a puskapor nagy részét a fináléra tartogatták, hogy egy méltó és igazán nagy ívű befejezéssel élhessenek. Ja, hogy újabb rókabőr húzható le róla? Na az sem utolsó szempont persze! A végeredményt november 19-én láthatjuk itthon a mozikban, s ezzel pontot tehetünk Katniss Everdeen megpróbáltatásainak végére.

A Lionsgate nyilvánosságra hozta az első hivatalos képet Az éhezők viadala sorozat utolsó részéhez, ami idén novemberben kerül a mozikba. Túl sok látnivaló sajnos nincs rajta.

Közösségi oldalak

16,342RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,752FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés