szerda, január 24, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Az éhezők viadala: Futótűz"

Címke: Az éhezők viadala: Futótűz

Amerikára is lecsapott a tél, legalábbis a Jégvarázs című Disney animáció formájában, amely a harmadik hetében átvette a vezetést Katniss legújabb Futótüzes kalandjától. Elég rosszul kezdett viszont a Christian Bale nevével fémjelzett Out of the Furnace, a valamivel több mint 5 millió dolláros kezdés nem túl jó ómen...

A Hálaadás ünnepe nem hozott változást a toplista élén, továbbra is az élen lobog a Futótűz ! Katniss újabb kalandja közel 75 millió dollárt fialt a hétvégén, az elmúlt két hétben pedig megközelítette a 300 millió dollárt! Két hetes viszonylatban a film bevételeit tekintve minden más produkciót maga mögé utasított, kivéve A Bosszúállókat, az Avatart és A sötét lovagot. Amerikán kívül még majdnem ugyanennyit termelt, így világviszonylatban túl vagyunk a fél milliárdos álomhatáron. Mindössze két hét alatt!

Elképesztő sikert aratva, 161 millió dolláros bevétellel nyitott az amerikai piacon Az éhezők viadala – Futótűz, amivel a a Bosszúállók, a Vasember 3 és a Harry Potter és a halál ereklyéi (2. rész) után minden idők negyedik legjobb nyitóhétvégéjét produkálta - ha pedig belevesszük a körbe azt is, hogy kizárólag 2D-ben mutatták be, akkor az övé az első hely a listán.

Új, az előzőeknél látványosabb előzetessel jelentkezett a stúdió, de a harcból még mindig nem mutatnak nekünk semmit. Ahogy közeledik a november végére kitűzött bemutató, Az Éhezők Viadala marketing gépezete úgy csepegteti az információkat, képeket és videókat, valószínűleg ősszel kapunk valamit a 75. viadalból is. A hardcore rajongóknak addig marad a könyv rongyosra olvasása, s az eredetileg fakíroknak szánt tűszéken ülés.

Miután Katniss és Peeta (Jennifer Lawrence és Josh Hutcherson) megnyerték a 74. Éhező viadalát, hazatérnek. A nyertesek azonban nem sokáig élvezhetik a nyugalmat, ugyanis családjukat és barátaikat hátrahagyva egy győzelmi körútra kénytelenek indulni a körzetekben. Katniss útközben egyre többször észleli lázadás jeleit, azonban a Kapitólium még mindig hatalma teljében van, és Snow elnök már a 75. Éhezők viadalát készíti elő – amely megváltoztatja egész Panemet… © Filmtrailer.hu

Szeptember óta zajlik Az éhezők viadala - Futótűz forgatása - egy újabb adag kép érkezett róla, melyeken Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson és egy ismeretlen harmadik szereplő egy tó körül csatáznak az ellenfelekkel a 75. Éhezők viadalában. Francis Lawrence rendező ígérete szerint az új rész nagyobb és jobb lesz az előzőnél, amely összesítésben 686,5 milliót szedett össze a kasszáknál.

Nagyjából egy év van még hátra Az éhezők viadala - Futótűz mozibemutatójáig, a Lionsgate azonban már el is kezdte a promócióját egy új mozgóposzterrel, amely a már ismert jégmadaras logót mutatja meg nekünk, amint a lángokból megszületik. Az Futótűz eseményei azután veszik kezdetüket, hogy Katniss és Peeta megnyerték a 74. Éhező viadalát és n hazatértek.

Tegnap óta zajlanak Az éhezők viadala várva várt folytatásának, a Futótűz-nek a forgatási munkálatai Georgia állam fővárosában, Atlantában. Decemberben Hawaii-on folytatódik a forgatás, ahol a tengerparti és a dzsungel jeleneteket fogják rögzíteni. Az éhezők viadala: Futótűz című filmet világszerte 2013. november 22-én mutatják be, olyan sztárok szereplésével mint Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Lenny Kravitz, Philip Seymour Hoffman, Jeffrey Wright, Stanley Tucci és Donald Sutherland...

Közösségi oldalak

16,344RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,823FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés