kedd, január 16, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Az acélember 2"

Címke: Az acélember 2

Bár a stúdió hivatalos még nem jelentette be, a projektben részt vevők már több alkalommal nyilatkoztak róla, hogy a Warner Bros.-nál kiemelt prioritással zajlik Az Acélember folytatásának fejlesztése. Méghozzá a The Comic Book Cast meg nem erősített információ szerint elég jó ütemben, a forrásuk szerint ugyanis már a cím, a sztori és a fő karakterek is megvan. Az alábbiakban már lehet hogy SPOILEResek leszünk:

Hiába van milliónyi rajongója Superman-nek, Az acélember 2013-as bemutatója óta egy szóval sem említette a stúdió, hogy szándékában állna folytatást készíteni a filmhez - egészen eddig. A The Wrap belső forrásból származó, exkluzív információ szerint ugyanis a stúdió "aktív fejlesztési fázisba" helyezte a projektet, azaz ha nem is egy-két éven belül, de belátható időn belül el fog készülni Az Acélember folytatása.

Végre Ben Affleck is megszólalt, először azóta, hogy a Warner Bros bejelentette: a színész játssza Batman alias Bruce Wayne karakterét Az acélember folytatásában, a Batman vs. Superman mozifilmben. Affleck új filmje, a nálunk jövőhéten bemutatásra kerülő Vakszerencse című krimi promóciója kapcsán adott interjút a Late Night With Jimmy Fallon show-ban, és nyilatkozott a felvállalt képregényhősi szerepről.

Justin Bieber kanadai pop és R&B-énekes a hétvégén csaknem teljesen leszedálta a Batman rajongókat, amikor megosztott egy képet az Instagramon. A képen - amit alább mi is leközlünk - saját magát fotózta le mobiltelefonjával a tükörben, amint egy forgatókönyv fedőlapját tartja bele a kamerába. A fedlapon a készülő Batman vs. Superman logó és cím mellett az ő neve is olvasható, a fotóhoz megjegyzésként egyetlen kérdőjeles szó jelent meg: "#Robin?"

Mielőtt még bombaként robbant volna a hír, hogy Ben Affleck fogja eljátszani Batman karakterét a közelgő Az acélember folytatásban, egy másik verzió szerint Josh Brolin volt esélyes a szerepre. A The Huffington Post-nak adott interjújában a színész meg is erősítette, hogy Zack Snyder rendező kezdetben őt szemelte ki Bruce Wayne, azaz Batman eljátszására.

Véget érhetnek A sötét lovag trilógia lezárása óta útnak indult spekulációk, tegnap ugyanis a Warner Bros. Pictures kreatív és marketingigazgatói, Greg Silverman és Sue Kroll hivatalosan is bejelentette, hogy Ben Affleck fogja játszani Batmant a korábban már beharangozott szuperhősegyesítő Az acélember 2-ben. Affleck és Henry Cavill, azaz Superman/Clark Kent mellett Amy Adams, Laurence Fishburne és Diane Lane is visszatérnek Az acélember-ben megismert szerepükbe....

A Warner Bros. igazi bombahírrel fogadta a képregényfilmek rajongóit a Comic-Con 2013-as paneljén: Zack Snyder, az Acélember rendezője ugyanis bejelentette, hogy a film második részében - első alkalommal a mozivásznakon - közösen fog szerepelni Batman és Superman. A történelmi jelentőségű esemény hatalmas ováció fogadta a közönség részéről, akár csak a cikk elején látható logót, amely ez alkalommal mutattak be a nézőknek.

Eddig elég szépen hozza Az Acélember a milliókat, még szép, hogy a Warner Bros folytatni kívánja a filmet. Korábban megemlítettük, hogy a stúdió minél hamarabb, 2014-ben a mozikban akarja tudni a következő részt. A CBN bennfentes információhoz jutott, ami alapján azt állítják, hogy David S. Goyer forgatókönyvével hónapokon belül elkészül, az előkészületek év vége felé elindulnak. Zack Snyder marad rendezőnek, aki azt szeretné, ha Mark Strong alakíthatná Lex Luthort.

Világszerte közel 200 millió dollárt kasszírozott Az Acélember, amellyel a Warner tökéletesen meg van elégedve. A stúdió addig szeretné ütni a vasat, amíg meleg, azaz nem akar éveket várni a folytatással. A Wall Street Journal információi szerint már most megpróbálják összehozni a szereplőgárdát, a cél az, hogy 2014 elején a mozikba kerülhessen a következő rész.

Napokon belül érkezik a mozikba Az acélember, és az előzetes visszajelzések - valamint a nemrég napvilágot látott tény, miszerint a film szinte már a termékmegjelenítések miatt nyereséges - alapján a Warner Bros. már fel is kérte Zack Snyder rendezőt, valamint David S. Goyer forgatókönyvírót Az acélember 2 elkészítésére...

Közösségi oldalak

16,341RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,753FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések

a-felaldozhatok-4-hirek

sicario-2-soldadovideo