kedd, január 23, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Avengers"

Címke: Avengers

Szokásos Avengers napi posztunk jelentkezik. Cleveland-ben zajlik az élet, Whedonék pörögnek, nem sokat unatkoznak. Hiába, az idő pénz! Láthattunk már ide-oda rohangáló statisztákat, látványos pirotechnikai bemutatóval felérő robbanásokat, motion-capture ruhában vagdalkozó kaszkadőröket, sőt, legutóbb a hadsereg is bekapcsolódott a harcokba. Új posztunkban láthatjuk a Skrull-ok valószínűsíthető űrjárművét, és azt is, hogy Amerika Kapitány - kis rásegítéssel - igenis tud repülni!

A tegnapi igen látványos összeállítás után a mai talán szürkének hathat, de azért érdemes egy rövid pillantást vetni erre a videóra is, ahol a hadsereg is megérkezik immár, és azonnal tűz alá veszik a jelenleg még láthatatlan idegen lényeket, amelyek valószínűleg CGI formában fognak inváziót indítani, amit Amerika Kapitány, Vasember, Thor, Hulk, Nick Fury, Fekete Özvegy és Sólyomszem együttes erővel tud majd csak megállítani. De addig valószínűleg rendesen leamortizálják a planétánkat!

Napi Batman posztunk megvolt Pittsburg-ből, most ruccanjunk át a New Yorkká átlényegült Cleveland-be, A bosszúállók /The Avengers/ forgatására. Whedonék alaposan belecsaptak a lecsóba! A forgatási helyszínről a múltkor már láttunk képeket, megfigyelhettük, hogy milyen remekül dolgoznak a díszletesek. A továbbiakban fotókat böngészhetünk a helyszínre megérkező Amerika Kapitányról civilben és teljes harci díszben, valamint igazán látványos akciójelenetek videói következnek rengeteg robbanással, és lehull a lepel az ellenfél kilétéről is.

Közösségi oldalak

16,343RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,817FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések

Gringo-2