kedd, január 16, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Avatar 2"

Címke: Avatar 2

20 évvel ezelőtt Kate Winslet és James Cameron igazi filmtörténelmet írt, amikor elkészítették a Titanic-ot, az elképesztő siker ellenére azonban az azóta eltelt években nem készítettek több közös filmet. Egész mostanáig, a Deadline friss hírei szerint Winslet immár hivatalosan is leszerződött a készülő Avatar folytatások egyik szerepére.

Most, hogy elkezdődött Avatar 2 forgatása, a 20th Century Fox közzétett egy listát, valamint néhány képet az folytatások új szereplőiről, pontosabban azok egy speciális szegmenséről, az ifjakról.

2013. Ez volt az év, amikor a minden bevételi rekordot megdöntött Avatar folytatásának a mozikba kellett volna érkeznie. Hiába várják azonban milliók James Cameron...

Az elmúlt 8 évben már többször olvashattunk hasonló címet, most azonban úgy tűnik, a nyár végén tényleg elkezdődhet a sokat emlegetett Avatar 2 (meg 3,4 és 5) forgatása, a My Entertainment World információ szerint már a pontos dátum is ki van tűzve: augusztus 15.

Bár még csak a 40-et taposom, lassan komoly kétségeim kezdenek lenni az iránt, hogy még az én életemben a mozikba kerülnek az Avatar folytatásai. James Cameron rendező a las vegasi CinameCon fesztiválon elárulta nekünk, hogy az eredeti tervekhez képest most már 3, hanem 4 további filmben gondolkodnak, és mintegy mellékesen hozzáfűzte azt is, hogy nem kevesebb mint egy évvel későbbre tolják az Avatar 2. bemutatóját, ami így 2018. karácsonyán érkezik a mozikba.

A tavalyi év vége igen kellemetlen meglepetést hozott a filmforgalmazóknak, a Disney ugyanis olyan marketingkampányt hozott össze a Star Wars: Az ébredő Erőnek, hogy kő kövön nem maradt - a konkurens stúdiók minden egyes marketingre költött dollárja gyakorlatilag ablakon kidobott pénz lett, annyira a Star Wars-ról szólt minden. Természetesen ez később a bevételeken is jócskán meglátszott, decemberben szinte nem is volt olyan film (az ébredő erőn kívül), amelyik hozta volna az elvárt számokat.

Bármennyire is várjuk, James Cameron nem fogja elkapkodni a Avatar folytatásait - bár a legutóbbi infók alapján 2017 karácsonyán lesz bemutatva a második rész, a rendező szavai alapján ez nem egy kőbe vésett dátum, sokkal fontosabb a számára, hogy az ezt követő folytatások (Avatar 3 és 4) 1-1 év különbséggel kerülhessenek a mozikba

James Cameron híres arról, hogy sosem tudja tartani projektjei határidejét, nemrég Rupert Murdoch, a Fox vezérigazgatójával közösen vett részt egy interjúban, ahol pár szóban elárulta, hogyan állnak az Avatar folytatások dolgai. A direktor állítása szerint 2016, 2017 és 2018-ban érkezik az Avatar 2-3-4.

James Cameron rendező ma egy igen sok kérdést felvető bejelentést tett a jövőre készülő Avatar folytatásokkal kapcsolatban, nevezetesen azt, hogy az első részben meggyilkolt Stephen Lang, azaz Miles Quatrich ezredes vissza fog térni szerepébe az Avatar 2, 3 és negyedik részében is. "Stephen olyan emlékezetes volt az első filmben, hogy abban a kiváltságban részesítjük, hogy visszatérhet. Azt nem árulom el, pontosan HOGYAN hozzuk vissza, ám ne felejtsük el, hogy végeredményben ez egy science fiction történet...

Sam Worthington,, az Avatar sztárja egy ausztrál rádiónak elárulta, hogy jövő év októberében kezdődik el a folytatások forgatása, valamint hogy a 2, 3 és 4 rész egyszerre fog elkészülni. "Egyelőre még írják. Őszintén szólva, azt hiszem Jim (James Cameron) űrhajót épít Pandorára. Jövő évben nagyjából ugyanekkor fogjuk elkezdeni, megcsináljuk a másodikat, a harmadikat és a negyediket is. Öröm lesz a végére érni." - nyilatkozta.

James Cameron korábban azt mondta, hogy az Avatar folytatásában ismét visszatérnek az emberek, és a LatinoReview szerint Arnold Schwarzenegger részt vett egy castingon a film egyik szerepére, ha hinni lehet a pletykáknak, rosszfiú szerepkörben. A rendező és a színész korábban olyan sikerfilmeken dolgozott már együtt, mint a Terminator első és második része, valamint a True Lies - Két tűz között.

Azt gondolhatnánk, hogy James Cameron már rég végzett az Avatar 2 forgatókönyvével, hiszen ha 2015-re a mozikba akarja küldeni a folytatást, akkor már rég a szereplőválogatásnál kellene járnia és hamarosan elkezdeni a forgatás, mivel az effekteken sokáig dolgozni fognak a szakemberek. Zoe Saldana májusban még azt mondta, hogy a rendező befejezte a szkriptet, de most kiderült, hogy Cameron rábízta Josh Friedman-re eddigi munkáját, hogy csinosítgasson rajta, írja át, amit szükségesnek vél.

Közösségi oldalak

16,339RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,754FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések