szerda, november 22, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Assassin’s Creed"

Címke: Assassin’s Creed

Az év egy újabb, a rajongók által várva várt videojáték-adaptációval zárul, amelyben az asszaszinok és a templomosok folytatnak egymással korokon átívelő háborút, ám a végeredmény - Ádámnak csutkájaként - a néző torkán akad.

Egy forradalmian új technológia segítségével Callum Lynch (Michael Fassbender) újraéli egyik őse, a XV. századi Spanyolországban született Aguilar kalandjait. A férfi így érti meg, hogy egy titokzatos, ősi szövetség, az Assasinok rendjének leszármazottja. Hihetetlen tudással és ügyességgel rendelkezik – de csak azért, hogy szembeszállhasson a nagy erejű és gonosz szándékú Templomosokkal.

A Warcraft: A kezdetek hanem is mindent elsöprő, de több is téren sikeresnek mondható debütálása után most minden szempár a december 29-én érkező Assassin's Creed mozifilmre koncentrál

Hamarosan érkezik a mozikba az idei harmadik videójáték-adaptáció, és bár sokan azt várják, hogy az Assassin’s Creed letaszítja frissen szerzett trónjáról a Warcraft mozifilmet, a készítők, úgy tűnik, nem izgatják magukat nagyon a bevételen, inkább csak a brand erősítésének szánják a filmet. Tekintve, hogy a játéksorozat minden egyes része 10 milliós példányszám felett fogyott, ca. 1,5 milliárdos bevételt hozva a stúdiónak, ezt valahol meg is értjük.

Bár jelen pillanatban még a májusban bemutatott Warcraft: A kezdetek a legsikeresebb videójáték-adaptáció, az Assassin’s Creed decemberi bemutatójával ez jó eséllyel meg fog változni. Míg az elsőként említett adaptációval kapcsolatban sok kritika érte az alkotókat amiatt, hogy kizárólag a rajongók számára élvezhető a film...

ég egy hét sem telt el, s itt van az általunk is közreadott Assassin's Creed játékadaptáció magyar szinkronos előzetese!

A várakozásnak vége, a rengeteg kép és infó után a 20th Century végre közzétette az első előzetest is az idén decemberben mozikba kerülő Assassin's Creed mozifilmhez. A két idősíkon játszódó film főszereplője, Callum Lynch (Michael Fassbender) lesz, aki egy ráébred, hogy valójában egy titkos társaság, az Assassinok utolsó leszármazottja.

Jövő év ugyanilyenkor valószínűleg nem csak a Rogue One: A Star Wars Story, hanem az Assassin's Creed mozifilm is fel fogja felpörgetni rajongók millióinak a vérnyomását. Hosszú csend után most végre megérkeztek az első életjelek a filmről

Bár már zajlik a forgatása a sokak által várt Assassin's Creed mozifilmnek, a napkban két további olyan szereplő csatlakozott a stábhoz, akiknek a neve mindenképp említést érdemel: Jeremy Irons a főszereplő Callum Lynch-nek (Michael Fassbender), Brendan Gleeson pedig Marion Cotillard karajterének az apját formálja majd meg.

Ma kezdődik a forgatása az Ubisoft népszerű számítógépes játékából, az Assassin's Creedből készülő kalandfilmnek. A filmet Justin Kurzel rendezi, akinek legutóbbi munkája, a Macbeth október végén kerül majd bemutatásra a hazai mozikban. Úgy tűnik, Kurzel magával csábította következő munkájára a Macbeth két sztárját, Michael Fassbendert és Marion Cotillard-t. A Yahoo jóvoltából már láthatjuk is "teljes fegyverzetben" Fassbendert a film főszereplőjeként...

A hétvégén Michael Fassbender elárulta, hogy a pletykák ellenére továbbra is ő a főszereplője a nagy sikerű Assassin's Creed játék filmes adaptációjának, a Film Divider információi szerint pedig nem is egy, hanem két szerepben is látható lesz a filmben. Maga a játék több karaktert is nyomon követ a múltban és a jelenben egyaránt, akiknek sorsa az Animus nevű, az emlékek kinyerésére alkalmas tárggyal összefonódik. A játék főszereplői a készülék segítségével különböző ereklyéket kutatnak fel, amelyeknek fontos szerepük van templomosokkal hosszú ideje vívott háborújukban.

Az Ubisoft azon van, hogy 2015 május 22-re elkészüljön az Assassin's Creed népszerű játék filmverziójával. Mint ismeretes, a főszerepre Michael Fassbendert szerződtették le, de nagyobb előrelépés nem történt az ügyben. Ám egy hírneves producer most csatlakozott a betervezett filmhez, Frank Marshall segédletével valósulhat meg az alkotás. A producer többek között az Azután, a Vissza a jövőbe, a Jelek, Kongó filmekből vette ki a részét.

Közösségi oldalak

16,233RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
250KövetőKövetés
24,248FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés