szerda, augusztus 23, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Arthur Conan Doyle"

Címke: Arthur Conan Doyle

A trailer nem annyira új - egy hetes - viszont a plakát friss és ropogós, bár nekem jobban bejött az első, fekete hátteres pipázos design. Sir Arthur Conan Doyle legendás karakterét Robert Downey Jr. alakítja, akit ugyan remek színésznek tartok, de szerintem teljesen nélkülözi a jól ismert karakter klasszikus "angolos" vonásokat, ráadásul Segédje, Jud Law sem a tipikus Watson-típus. Ettől eltekintve úgy néz ki, jó szórakozásnak nézünk elébe 2010 január 7-én.

Nemzetközi előzetes a Robert Downey Jr. által megformált Sherlock Holmes filmhez. Sir Arthur Conan Doyle leghíresebb karakterét ezúttal Guy Ritchie rendezésében láthatjuk. Holmes elmaradhatatlan segédjét, Watsont Jude Law alakítjai. A legendásan intelligens és kitűnő küzdőképességgel rendelkező nyomozónak minden erejét latba kell vetnie, hogy új nemezisével megküzdjön és felderítsen egy cselszövést, ami az egész ország vesztét okozhatja.

Finoman szólva is a meglehetősen ötlettelennek és gyengének tartom a Guy Ritchie Sherlock Holmes filmjéhez készült karakter posztereket, melyeken Holmes (Robert Downey Jr.) és hűséges társa, Watson (Jude Law) pózolnak szigorú... hmm... sármos... hmm... szóval nem tudom milyen arcot vágva . Szerencsére nem tekintem mérvadónak az ízlésemet, úgyhogy lehet velem vitatkozni...
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

16,023RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
245KövetőKövetés
22,948FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés