vasárnap, november 19, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Arnold Schwarzenegger"

Címke: Arnold Schwarzenegger

"Úgy tudom, Cameron és Tim [Miller] egy olyan vázlattal álltak elő, amelyben jelen lehet a T-800-as, de mégis egy teljesen új film. Azt teszik, hogy pár teljesen alapvető karaktert meghagynak, mint Linda Hamilton és a saját karakterem, és minden mást egyszerűen leválasztanak. Minden eddigi, az idősíkokból és más karakterektől származó szabálytól eltávolodnak."

Bár hosszú évek teltek el azóta, hogy említésre méltó hír érkezett Arnold Schwarzenegger Ikrek vígjátékának folytatásáról, úgy tűnik, mégis lesz valami a filmből. A TerminatorFans.com beszámolója szerint ugyanis Schwarzi a nemrég megtartott "An Experience with Arnold Schwarzenegger" című rendezvényen elárulta

Tartalom: Egy csapat fiatal, menő ám fegyelmezetlen bérgyilkos rákényszerít egy dokumentumfilm-forgatócsoportot, hogy kövessék őket, ahogy kinyírják minden idők leghírhedtebb zsoldosát, Gunthert (Arnold Schwarzenegger). Azonban Gunther nem hiába a legjobb bérgyilkos a világon: mindig egy lépéssel előttük jár, és mindent megtesz azért, hogy pokollá tegye életüket.

Immár hivatalosan is bejelentették, hogy James Cameron produceri felügyelete mellett a Deadpool rendezője, Tim Miller fogja elkészíteni a Terminator reboot-t, amiben, ahogy az már ideje ismert, újfent szerepelni fog Arnold Schwarzenegger.

Bár Arnold Schwarzenegger a visszatérésére óta keményen próbálkozik, és bár az elkészült féltucat film között volt színtiszta akciófilm (Erőnek erejével), kőkemény dráma (Utóhatás), és kicsit a zombis vonalat is megpróbálta lovagolni (Maggie), igazi sikert egyikkel sem tudott elérni.

1997. augusztus 29-én kitört a harmadik világháború. Ennek a háborúnak 3 milliárd áldozata volt. Ami az emberiségből megmaradt, hamarosan újabb iszonyattal kell szembenézzen: a gépek elleni háborúval. S most a Skynet gépei egy új Terminátort terveztek, aminek csak egyetlen feladata van: elpusztítani John Connor-t, a gépek elleni harc vezetőjét. S minthogy a tervezés időpontjában a tudomány már képes az időutazásra, a Terminátort visszaküldik az időben, hogy John-t még gyerekkorában pusztítsa el. Az emberek azonban szintén felkészültek az eseményre. S ők is visszaküldtek egy Terminátort az időben, aminek az a feladata, hogy megvédje az ifjú John Connort.

Bár Arnold Schwarzenegger állítólag mindent megtett, hogy ne kelljen elmondani a filmtörténelem egyik legismertebb mondatát, azóta hűen tartja magát hozzá - a 70 éves színész nemrég elárulta, hogy a hamarosan készülő Terminator reboot-ban is szerepelni fog.

Mintegy 30 év telt el azóta, hogy megmondta: Visszatérek. És valóban úgy tűnik, hogy Arnold Schwarzenegger nélkül képtelenség Terminator filmet készíteni, a 60 éves színész ugyanis a hétvégén megrendezett Cannes-i Filmfesztiválon bejelentette, hogy újra vissza fog térni az ikonikus T-800-as cyborg szerepébe, a James Cameron által tervezett reboot/folytatás(?)-ban is.

A megtörtént eseményeken alapuló történetben két vadidegen élete elkerülhetetlenül összefonódik egy tragikus repülőgép-szerencsétlenséget követően. Az építőipari munkás, Roman Melnik már nagyon várja, hogy felesége és várandós lánya hazaérkezzen Kijevből. A reptéren azonban a lehető legszörnyűbb hírt kapja: egy szerencsétlen baleset miatt a gép összeütközött egy másikkal és lezuhant.

Újabb előzetes érkezett az Arnold Schwarzenegger, Maggie Grace és Martin Donovan főszereplésével készült, megtörtént esetet feldolgozó Aftermath című thrillerhez, amit nemrégiben - feltehetőleg a sok hasonló című alkotás miatt - átkereszteltek 478-ra. A film áprilisban kerül az amerikai mozikba.

A 2014-es Viy című orosz fantasy nemcsak hazánkba, de még az Egyesült Államok mozijaiba sem jutott el, a folytatás azonban valószínűleg már megkapja az esélyt a nemzetközi piacon is - főképp, mivel két elég komoly nevet sikerült megszerezniük hozzá: Arnold Schwarzenegger-t és Jackie Chan-t.

gy ijesztően közeli jövőben a mesterséges intelligenciával rendelkező komputerek az öntudatra ébredt Skynet szuperszámítógép vezetésével fellázadnak és harci robotok hadseregével az emberiség elpusztítására törekszenek. 2029-re az emberiség már majdnem elbukik, ám egy John Connor nevű férfi az ellenállás élére áll, és bátorságával, valamint jó hadvezetésével megfordítja a háború menetét. A gépek már-már vesztésre állnak, ezért egy utolsó húzással visszaküldenek az időben 1984-be egy Terminátort (Arnold Schwarzenegger), azaz leszámolásra specializált kiborgot, hogy megváltoztassa a történelem menetét...

Közösségi oldalak

16,218RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
250KövetőKövetés
24,200FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés
  • Wayne: Nem rajongok az ilyen agyatlan látványfilmekért, se Dwayne Johnsonért,...
  • Ganta: Gondolom nagy zúzda lesz…. de értelme semmi. Nem értem minek ez...
  • kompi: Cserélve, köszi!
  • kompi: 🙂
  • Becsi gergő: Nagyon király lesz alig várom.
  • Polszkis: szegény csajszi, 1 szót fog hallani másfél órán keresztül: SZEX 🙂