péntek, január 19, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Argo 2"

Címke: Argo 2

Balog Tibi és bandája másodszor is bevetette a mozikat, és a az Argo 2 minden várakozást felülmúlóan nyitott a hazai mozikban: 40.287 néző látta a nyitóhétvégén, ami új rekordot jelent a hazai gyártású filmek soraiban. Az eredménnyel Tibi és bandája olyan filmeket utasított maga mögé, mint a Megdönteni Hajnal Tímeát, a Coming Out, a Fehér Isten vagy akár a nemzetközi eredményeket is maga mögé sorakoztató Liza, a rókatündér.

Úgy tűnik, Árpa Attila filmjének, a kultstátuszba került Argonak a folytatását ezúttal valóban láthatjuk majd április végén, s nem fogják továbbra is dobozban pihentetni. A forgalmazó immár a második előzetesét adja közre, ami ezúttal annyiban rendhagyó, hogy a film kivágott jeleneteit tartalmazza. Mindez jelzés értékű, hogy ha még ezek a képsorok is, melyek elhulltak a vágó ollója alatt, ilyen ütősek, vajh' mekkorát üt majd maga a film?

Balog Tibi (Kovács Lajos) és bandája (Scherer Péter, Bicskey Lukács, Kiss József) tíz év után sem lett okosabb. Továbbra is pitiáner, suttyó bűnözők, akik nagymenőknek hiszik magukat és a nagy lóvéra vágynak. Egy japán szindikátus árnyékembere (Kulka János) balszerencséjére pont Tibiéket bízza meg egy felbecsülhetetlen értékű adathordozó megszerzésével. Tibiék vajmi keveset értenek az IT világához, ezért egy számítástechnika tanárt (Bán János) visznek magukkal a lehetetlennek tűnő műveletre.

Április 30-án érkezik a mozikba Árpa Attila nagy sikert aratott Argo mozifilmjének folytatása - már előzetes is van hozzá. Hivatalos tartalom: Balog Tibi (Kovács Lajos) és bandája (Scherer Péter, Bicskey Lukács, Kiss József) tíz év után sem lett okosabb. Továbbra is pitiáner, suttyó bűnözők, akik nagymenőknek hiszik magukat és a nagy lóvéra vágynak.

2004-ben került a mozikba Árpa Attila első (és eddig egyetlen) saját rendezése, a Guy Ritchie filmeket idéző Argo. A film a népszerűsége ellenére nem kapott folytatást, mivel Árpa nem akarta elrontani az eredeti egy újabb bőr lehúzásával. Nyolc év telt el Balogh Tibi és "elit" csapatának frenetikus kalandjai óta, és a rendező végre meggondolta magát, így újra feltűnnek a vásznon a magyar alvilág legelfuseráltabb bűnözői: Tibi, Tyson, Bodri és Pszicho.

Közösségi oldalak

16,345RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,786FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések

a-felaldozhatok-4-hirek