kedd, október 17, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Apa ég!"

Címke: Apa ég!

A filmstúdiók vezetői nagyon sokat vártak az idei nyártól, mégis csalódniuk kellett. Ugyanis az eredmények a jegyeladások tükrében pont az ellenkezőjét vetítik előre: az idei nyár az elmúlt 20 év legalacsonyabb eredményét termelte ki. Papíron még úgy tűnt, hogy 2012 abszolút rekordokat döntögető eredménnyel kecsegtet – nyilatkozta egy nevén nem nevezett elemző.

Bár két új filmet is bemutattak a hétvégén, továbbra is a Madagaszkár 3 maradt az első helyen, sőt az ezüstérmes Prometheus-t sem sikerült lejjebb szorítani a listán. A Tom Cruise főszereplésével készült Mindörökké rock musical a 75 milliós költségvetéséből 15 milliót hozott vissza az USA-ban és további 4-et nemzetközi szinten.

Augusztus 2-án, két héttel az amerikai premiert követően mutatja be az Intercom Adam Sandler új, Apa ég! magyar címet kapott vígjátékát - a második korhatáros előzetes is megérkezett a filmehez, középponjában a meglehetősen botányosra sikerült legénybúcsúval. Hivatalos tartalom: Egy munkanélküli, potyázó negyvenes (Sandler) felkeresi egy iskolai görbe éjszakája gyümölcsét. Fia (Andy Samberg) közben jól menő ifjú üzletemberré cseperedett, aki éppen az esküvőjére készül, és semmi kedve pótolni a kihagyott apa-gyerek élményeket.

Úgy néz ki, némi késéssel, a 2012. június 15-ei USA bemutató helyett csupán valamikor augusztusban érkezik el hozzánk Adam Sandler That’s My Boy című vígjátéka, ami az Apa ég! magyar címet kapta - a szinkronos előzetes azért elkészült hozzá. Tartalom: a Donny (Adam Sandler), bár még maga is tinédzser éveiben volt, egyedül nevelte fel fiát Todd-ot (Andy Samberg), míg az el nem érte 18. életévét – majd magára hagyva őt, folytatta tovább léha és kicsapongó életét...

Donny (Adam Sandler), bár még maga is tinédzser éveiben volt, egyedül nevelte fel fiát Todd-ot (Andy Samberg), míg az el nem érte 18. életévét - majd magára hagyva őt, folytatta tovább léha és kicsapongó életét. Miután hosszú évek óta nem látták egymást, Todd gondosan felépített világa egycsapásra összeomlik, amikor Donny hívatlanul beállít az esküvője előtt pár nappal, és kétségbeesetten próbál újra kapcsolatot teremteni vele. © filmtrailer.hu

Közösségi oldalak

16,129RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
248KövetőKövetés
23,730FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés
 • Balázs: Remélem én is, hogy ezekből a párhuzamokból tanulnak, és képesek...
 • kompi: Köszi, megoldva (reméljük véglegesen).
 • Wolf: Robi szerintem is 100% hogy meghal. Ez önfeláldozós dolog jó ötlet, ha...
 • Gumball44: Amerika kapitány már aláírta a szerződést az 5. részre is így...
 • Balázs: a videó nem elérhető 🙁
 • kompi: Érdekes. Simán benne van a pakliban, főképp azért, mert RDJ már...
 • Népszerű bejegyzések

  a viszkis képvideo

  Megtorlás poszter, moziplakát