hétfő, január 22, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Angry Birds"

Címke: Angry Birds

Május 12-én érkezik a hazai mozikba az Angry Birds: A Film, amely talán az utolsó lehetősége az elmúlt években egyre jobban teret vesztő játéknak az életben maradásra - ahogy korábban már beszámoltunk róla, a Rovio az elmúlt időszakban többször is tömeges elbocsátásokat hajtott végre, úgyhogy eléggé bajban van.

Megérkezett az első rövid trailer a jól ismert játékon alapuló Angry Birds mozifilmhez, ami 2016. májusában kerül majd a mozikba. A film kulcsfontosságú lehet a játékot kifejlesztő Rovio cég életében, ugyanis a rövid idő alatt hihetetlen népszerűségre szert tett játék az utóbbi években komoly gondba került.

A Sony Pictures közzétette az első képeket a népszerű játékon alapuló Angry Birds mozifilmből, ami 2016. májusában érkezik a mozikba. Az ígéretek szerint jövő héten már az első előzetes is nézhető lesz. A filmben kedvenc röpképtelen madaraink békeszerető, naiv és végtelenül kedves lakói egy trópikus szigetnek. Amikor azonban a malacok megérkeznek a szigetre, és lépten-nyomon becsapják őket, egyre mérgesebbek lesznek.

A Sony Pictures közzétette az első képet a népszerű telefonos játék alapján készülő Angry Birds mozifilmhez, ami 2016. július 1-jén érkezik az amerikai mozikba. A film középpontjában a képen is látható trió, Red (Jason Sudeikis), egy temperamentumos madár és társai, a villámgyors Chuck (Josh Gad) és a szó szerint robbanékony természetű Bomb (Danny McBride) fog állni.

Az Angry Birds népszerű mobil-játékból is mozifilm lesz, méghozzá animációs. Erről korábban már beszéltek, de a játékot készítő Rovio cég úgy tűnik, hogy komolyan gondolja. Megegyeztek a Sonyval a részleteket illetően és hivatalosan is bejelentették, hogy a bemutatót 2016 július 1-re tűzték ki. Tehát jó 3 évet kell még várni rá, hogy beülhessünk a produkcióra. John Cohen, a Gru producere segíti az alkotás létrejöttét

Érdekes hír látott napvilágot, miszerint egy népszerű iPhone játékból, az Angry Birds-ből animációs film készülhet. A játék fejlesztője, a finn Rovio állítólag már hetek óta ostromolta Hollywoodot, hátha valaki lát potenciált egy adaptációban, legyen az akár mozis, akár televízóba szánt film (vagy netán sorozat). A Rovionál leginkább a gyurmafigurás megoldást preferálnák. A játék különben arról szól, hogy egy csúzliszerű fegyverrel kell lövöldözni malacokra, akik ki akarják rabolni a címszereplő, vagyis a mérges madár fészkét...

Közösségi oldalak

16,344RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,813FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések