péntek, április 28, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Amerikai botrány"

Címke: Amerikai botrány

A három Arany Glóbusz díjat és tíz Oscar-jelölést bezsebelő Amerikai botrány immár a hazai mozikban is hódító útjára indult, és nem túlzás kijelenteni, hogy általa az elmúlt évek legjobb svindlerfilmjére válthat jegyet a néző. S miben rejlik a film varázsa? Egyszerűen abban, hogy a rendező, David O. Russell megteremtette a tökéletes közeget színészei számára, majd hátradőlve szabadjára engedte őket. Kevés rendező meri meglépni, hogy „rossz kocsis" módjára a lovak közé dobja a gyeplőt. Ezúttal ez nyerő ötletnek bizonyult!

Amerika hosszú hétvégét ünnepel, Martin Luther King napja van, s talán ebből kifolyólag Ice Cube és Kevin Hart nevével fémjelzett akcióvígjáték, a Ride Along kasszát robbantott a hétvégén. Szintén remek nyitást produkált A mogyoró-meló című animációs film is. A hétvége egetverő bukása egyértelműen a Jack Ryan reboot-é, amely a toplista 4. helyére tudott csak felkapaszkodni, míg a Paranormal Activity nyomdokvizein haladó, áldokumentarista Az ördög ivadéka című horror 8.5 millió dollárt tudott összeszedni, ami a 7. helyezéshez volt elég.

2014. január 23-án lesz a bemutatója a remek szereplőgárdával készült Amerikai botrány című filmnek amely a ‘70-es évek Amerikájában játszódik, főszerepben egy zseniális szélhámossal, Irving Rosenfeld-del (Christian Bale), valamint brit partnerével és szeretőjével, Sydney Prosser-rel (Amy Adams), akik kényszerből dolgoznak együtt Richie DiMaso (Bradley Cooper) FBI ügynökkel.

A film a '70-es évek Amerikájában játszódik, főszerepben a zseniális szélhámossal, Irving Rosenfeld-del (Christian Bale), valamint brit partnerével és szeretőjével, Sydney Prosser-rel (Amy Adams), akik kényszerből dolgoznak együtt Richie DiMaso (Bradley Cooper) FBI ügynökkel. DiMaso kényszeríti őket, hogy vessék bele magukat egy igen bonyolult összeesküvés felgöngyölítése miatt a Jersey-i elit, a politika és a maffia csillogó világába, amely éppannyira veszélyes, mint amilyen varázslatos is egyben.

Amerikai botrány címen fogják bemutatni a magyar mozik David O. Russell (Sivatagi cápák, The Fighter - A harcos, Napos oldal) rendező új filmjét, melyben szinte a felismerhetetlenség határáig maszkírozott Christian Bale és Bradley Cooper játsszák a fő szerepet, előbbi egy svindlert, utóbbi pedig egy FBI ügynököt, aki arra kényszeríti őt, hogy feleségével (Jennifer Lawrence) közösen segítsenek neki felgöngyölíteni egy igen bonyolult összeesküvést...
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,645RajongókTetszik
1,435Feliratkozó+1
246KövetőKövetés
21,007FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Tibo: Nem hangzik rosszul, kérdés hogy időben hány év telne el az a rész...
  • Tibo: Tuti jó lesz, szerintem. 🙂
  • minya attila: ugy kéne csinálni a halálos iramban 9 részét hogyn paul walker...
  • Volkodlak21: – Fiam, te b*zi vagy? – Nem, csak rohamosztagos.
  • Balogh Zsolt: 🙂 Van olyan napod az életedben amikor nem mégy le náciba ?
  • Tibo: Már várom. Nagyon várom 🙂