szerda, január 24, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Amerika Kapitány: A tél katonája"

Címke: Amerika Kapitány: A tél katonája

Mint a világon mindenhol, nálunk is az Amerika Kapitány - A tél katonája és a Rio 2. feszült egymásnak a hétvégén, a végeredmény tekintetében azonban nem egy-két milliócska döntött, mint a tengerentúlon, hanem sokkal differenciáltabb eredmény született. Az új filmek közül az Isten fia is felverekedte magát a TOP10 egészen előkelő 6. helyéig. Dicsértessék!

A tengerentúlon a hétvégét kiélezett bevételi verseny jellemezte az Amerika Kapitány - A tél katonája és a Rio 2. között. A tél és a toll csatájában még pénteken az utóbbi állt az élen, aztán valószínűleg a jó idő betett szárnyas barátainknak, és az amerikai családok hétvégére inkább választották a zöldülő természetet, mint a mozik hűs, sötét belsejét, s így Amerika Kapitány - A tél katonája megőrizte első helyezését. Szerényen kezdett a legújabb természetfeletti horror, az Oculus és Kevin Costner sportfilmje, a Draft Day is.

A hétvégén a tengerentúlon Amerika Kapitány mindenkit a földbe döngölt, ahogy azt kell. S tette ezt nemcsak a mozivásznon, hanem a box office toplistákon is! Nagyon úgy tűnik, hogy a Marvel tökéletes időpontot választott Amerika Kapitány legújabb kalandjának bemutatására: sikerült új bevételi rekordot felállítaniuk április hónapra. Amerika Kapitány kész mindent megtenni a hazájáért, s lám, a hazája sem szűkmarkú vele. Nem beszélve a Föld lakosságáról, akik még az amerikaiaknál is hálásabbnak bizonyultak: összbevétel frontján a film a saját, tetemes gyártási költségét egy hétvége alatt majdnem duplán visszahozta.

A Marvel az elmúlt évek során tökéletes szuperhős galaxist fedezett fel. A képregényfigurák filmre ültetett kalandjai garantált sikerek a pénztáraknál. Olyan blockbustereket készítenek futószalagon, amelyek gyakorlatilag kimeríthetetlen forrást jelentenek, a végtelenségig lehet nyomulni az újabb és újabb filmekkel. Persze, nagy kérdés, hogy a néző mikor unja majd meg Vasember, Thor és társaik ipari mennyiségben érkező világmegmentését, egyelőre azonban ilyen veszély nem fenyeget. Nem bizony. Sőt! Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az Amerika Kapitány - A tél katonája a szuperhős univerzum egyik (talán) legsikerültebb darabja lett.

A Super Bowl spotot követően egy új előzetes is érkezett a 2014. április 3-án mozikba kerülő Amerika kapitány – A tél katonája-hoz, melyben a Steve Rogers (Chris Evans) ezúttal két hozzá hasonlóan kivételes képességekkel rendelkező hős, a Fekete Özvegy (Scarlett Johansson) és Sólyom (Anthony Mackie) társaságában próbál felfedni egy szövevényes konspirációt, amely az egész világot fenyegeti.

Steve Rogers (Chris Evans) - aki az 1940-es évek elején vet részt az USA hadseregének titkos kísérletében - most Washingtonban éli csendes hétköznapjait és próbál alkalmazkodni a modern világ kihívásaihoz. Azonban amikor a terrorelhárítással és hírszerzéssel foglalkozó S.H.I.E.L.D. egyik munkatársát megtámadják, a férfi egy olyan összeesküvés közepén találja magát, amely az egész világot fenyegeti....

Ahogy megígérték, meg is érkezett az előzetes a 2014. április 4-én mozikba kerülő Amerika Kapitány: A tél katonája-hoz - az immár teljesen a modern korban játszódó film szemmel láthatólag sokat fejlődött az első részhez képest. A film a Bosszúállók eseményei után veszi fel a fonalat, Amerika kapitány, alias Steve Rogers (Chris Evans) továbbra is kétségbeesetten próbál eligazodni a számára teljesen ismeretlen modern világban...

Először egy 15 másodperces trailer preview érkezett az Amerika Kapitány: A tél katonája-hoz, majd nem sokkal ezt követően az Entertainment Tonight showban már egy jóval hosszabb és több látnivalóval szolgáló videó látott napvilágot, melyben Amerika kapitány (Chris Evans), Fekete özvegy (Scarlett Johansson), Nick Fury (Samuel L. Jackson), a címben említett Tél katonája (Sebastian Stan) és a nagy érdeklődéssel várt Sólyom/The Falcon (Anthony Mackie) is feltűnik akció közben - utóbbi videót most közzé teszünk.

Három hét múlva, 2013. november 14-én érkezik a mozikba a Thor: Sötét világ (Amerikában csak egy héttel később vetítik, hehe), a Marvel pedig most közzé tette az első teaser poszter a 2. fázisban készülő következő filmjéhez, az Amerika Kapitány: A tél katonája-hoz. A plakáton Chris Evans, alias Steve Rogers/Amerika kapitány látható amint a S.H.I.E.L.D. egyik szállítógépéről készül leugrani.

Közösségi oldalak

16,348RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,821FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések