szerda, január 17, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Alex Garland"

Címke: Alex Garland

Caleb (Domhnall Gleeson) 24 éves, és programozó a világ legnagyobb internetes cégénél. Megnyer egy versenyt, amelynek díja, hogy egy hetet tölthet egy privát hegyi nyaralóban, amely Nathannek (Oscar Isaac), a cég vezérigazgatójának tulajdona. Ám amikor Caleb megérkezik a mindentől távol eső luxusházba, rájön, hogy tulajdonképpen egy különös és lenyűgöző kísérletben kell részt vennie

Az Altitude Film Entertainment és a Suberzo Film Entertainment közösen dobják össze a Big Game akciófilm költségvetését. A produkciót Jalmari Helander finn rendező készítheti el, aki 2010-ben a Rare Exports: A Christmas Tale alkotást tette le az asztalra.

Az angol nyelven készülő filmben egy félénk, 13 éves srác egyedül marad az erdőben egy napra. Este feje felett éppen az Elnöki különgép száll el, amit terroristák felrobbantanak.

Alex Garland eddig regényeket és forgatókönyvet írt. Többek között nevéhez köthető a Napfény, a Dredd, a 28 nappal később története és a jégre tett Halo forgatókönyvéért 1 millió dollárt tehetett zsebre. Jelenlegrendezői debütálására készül. Nem éppen nagyobb költségvetésű filmet szeretne tető alá hozni, hanem egy kisebb büdzséjú néhány szereplős robot thrilleren gondolkodik.

Alex Garland eddig leginkább forgatókönyvírásban jeleskedett. Az angol úriember tollából származik a 28 nappal később (28 Days Later), a Napfény (Sunshine) és a Dredd is. A Logan futása (Logan's Run) remake-en is dolgozott, de a befuccsolt Halo projekthez is köze volt. Kamera mögött még nem állt, így az Ex Machina robot thriller szkript eladásakor elérte, hogy ezúttal ő vezényelhessen a forgatáson.

Közösségi oldalak

16,344RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,769FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések