péntek, január 19, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Ahol a vadak várnak"

Címke: Ahol a vadak várnak

A hányatott sorsú Where the Wild Things Are Canossa járása nálunk is folytatódik, egy darabig úgy tűn, be fogják mutatni a hazai mozik a filmet, ám végül lekerül a bemutatásra szánt filmek listájáról, úgyhogy nagy valószínűséggel csak DVD-n fogjuk elérni. Tény és való hogy a becslések szerint 100 millióba került film mindössze 71 milliót hozott vissza a bemutatása óta eltelt 4 hét alatt, ám biztos vagyok benne, hogy jóval nagyobb tömeg lenne rá kíváncsi...

Már kedden elkezdték vetíteni "Michael Jackson's This Is It" című filmjét, amit - bizonyára mindenki tudja már - a halála előtt megkezdett, de sorra már kerülő koncertsorozat próbái és színfalak mögött videóiból vágott össze Kenny Ortega, kiegészítve azt a popikon néhány barátjával és családtagjával készített interjúban. A első öt és fél nap remekül hozott a konyhára: 68 millió lett a nemzetközi és 32,5 az USA bevétel, azaz összesítésben 101 milliót hozott a konyhára - a büdzsé nem nyilvános. A filmnek a szigorúan hétvégi adatokra épülő toplista első helyét is sikerült megszereznie, a két nap alatt 21 millió volt az USA bevétel, ezzel maga mögé szorította a továbbra is jól teljesítő Paranormal Activity-t (16.5 millió)...

Ahogy az előzetesen megjósolható volt, a Paramount Pictures új Katanája, a Paranormal Activity második nagybemutatós hétvégéjén simán lenyomta a most debütáló Fűrész VI.-ot: 22 milliót hozott össze az 1945 filmszínházból, ahol megtekinthető volt, ezzel a mérleg immár 62.500.000/15.000, azaz jelenleg ca. 4200-szorosát hozta vissza a gyártási költésgeinek...

Múlt héten mutatták be az Ahol a vadak várnak /Where the Wild Things Are/ című családi fantasyt, és a film egyből az amerikai box office listák élére ugrott. Talán a készítők sem számítottak arra, hogy a nyitóhétvégén 34,2 millió dollárral zárnak a hatalmas, szőrös lények, de úgy tűnik teljesen elvarázsolták a közönséget. Igaz, rá is férne a filmre, hogy jól kaszáljon, mivel nem kevesebb, mint 100 millió dolláros büdzséből készült, és a végére illene legalább nullszaldósra kijönnie.

Update: még négy karakter poszter érkezett. Négy jópofa posztert kaptunk a Maurice Sendak gyerekkönyve alapján készült Where the Wild Things Are-hez. A képeken Max, a fantáziavilág királya, valamint három "szörnyeteg" látható, Carol, Judit és KW. A film főszereplője Max, akit engedetlensége miatt szobafogságra ítélnek, kalandjai azonban csak ekkor kezdődnek igazán - a fantáziája hamarosan egy hatalmas tó által határolt sűrű erdőbe repíti, oda, ahol ahol a csínytevés kötelező, és ahol Max uralkodik: ahol a vadak várják.

Érkezett pár új poszter a közelmúltban: Kettő Viggo Mortensen posztapokaliptikus apa-fia drámájához, a The Road-hoz, egy Maurice Sendak gyerekkönyvének adaptációjához, az Ahol a vadak várnak-hoz (Magyar bemutató: 2009. november 19.) és egy a Páros mellékhatás című romantikus vígjátékhoz (Magyar bemutató: 2009. november 5.) .

Új, két és fél perces trailer érkezett Maurice Sendak könyvénekadaptációjához, a Where the Wild Things Are című kaland-fanatsy-hez, aminek főszereplője egy kisfiú, akit szobafogságra ítélnek. Max képzeletét azonban nem lehet falak közé zárni, így a kalandok még csak most kezdődnek igazán - a fantáziája hamarosan egy hatalmas tó által határolt sűrű erdőbe repíti, oda, ahol ahol a csínytevés kötelező, és ahol Max uralkodik: ahol a vadak várják.

Maurice Sendak könyvének készülő adaptációját 2009. október 16-tól Amerikában, egy hónappal később pedig a hazai mozikban is megtekinthejük. A történet egy kisfiú, Max kalandjait követi, akit - miután szembeszegül édesanyja (Catherine Keener) szavával - büntetésből szobafogságra ítélnek. Egy kisfiú képzeletét azonban nem lehet falak közé zárni, így Max kalandjai hamarosan egy egy hatalmas tó által határolt sűrű erdőben folytatódnak. A Vad Dolgok földjén vagyunk, ahol a csínytevés kötelező, és ahol Max uralkodik.

Közösségi oldalak

16,347RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,785FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés
  • Ganta: Pontosan, tökéletesen egyetértek!
  • Wolf: Pf…pont ők beszélnek, mikor kb ugyanúgy néznek ki?:D
  • Horváth Péter: Pedig Rey 10/10-es csaj volt a filmben. Sokkal jobb volt mint...
  • Reene: Nem hiszem, hogy színészek külseje miatt bukott. John Boyega szerintem...
  • Captain: Ja és nem ezért bukott valszeg, hanem azért mert elbagatellizált...
  • Captain: Hát pedig kedves cikkíró ahogy korábban már leírtam a casting valami...