kedd, november 21, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Abraham Lincoln a vámpírvadász"

Címke: Abraham Lincoln a vámpírvadász

Az Egyesült Államok 16. elnökéről mik ki nem derülnek? Eddig abban a naiv tudatban leledztünk, hogy Abraham Lincoln volt az a zseniális fickó, aki gatyába rázta a polgárháborúba sodródó Amerikát, teljes mellszélességgel harcolt az emberi jogok mellett, röviden, letett ezt-azt az asztalra. Timur Bekmambetov filmjében új oldaláról ismerjük meg a legendát: áramvonalas fejszével a kezében írtja a rosszarcúakat, történetesen vámpírokat.

A Merida, a bátor a Pixarnak immár a 13. filmje, amely a bemutatását követően a Box Office lista első helyét szerzi meg (Bár ez némileg időzítés kérdése is), a tűzrőlpattant skót hercegnő 66,7 milliót szedett össze a nyitóhétvégéjén, ami csak hajszállal marad el a Fel!, a Hihetetlen család, vagy a Némó nyomában sikerfilmektől, és kicsivel túl is szárnyalta a tavaly bemutatott Verdák 2-t. A filmet a kritikusok is jól fogadták, a Cinemascore-on "A" értékelést kapott, a rottentomatoes-ra beérkezett kritikáknak pedig a 74%-a pozitívan vélekedik róla.

Augusztus 9-én érkezik a magyar mozikba az Abraham Lincoln, a vámpírvadász, egy újabb "zenés" előzetest láthatunk hozzá, amelyben a Linkin Park legújabb száma mellett pár új jelenetet is találunk, amint a 16. amerikai elnök aprítja a vámpírokat. Tartalom: 1818, Indiana. A hold fénye egy sűrűn erdőn hatol keresztül, ami egy kis kalyibát vesz körül, ahol a 9 éves Abraham Lincoln egy rejtélyes betegség miatt haldokló édesanyja előtt térdel.

Pár napja csak, hogy egy korhatáros előzetes érkezett az Abraham Lincoln, a vámpírvadász filmhez, és máris itt az újabb, egy remekül összerakott feature trailer. A fenntartásaim ugyan megmaradtak, de egész emészthető, zúzós kis filmnek ígérkezik. Tartalom: 1818, Indiana. A hold fénye egy sűrűn erdőn hatol keresztül, ami egy kis kalyibát vesz körül, ahol a 9 éves Abraham Lincoln egy rejtélyes betegség miatt haldokló édesanyja előtt térdel.

Bár az USA bemutató lassan a nyakunkon - június 22 -, továbbra sincs semmi jó hírünk az Abraham Lincoln, a vámpírvadász filmre váróknak - nemhogy bemutatója, de még besorolása sincs a magyar piacon a filmnek. A legújabb korhatáros előzetes hemzseg a vértől, a vámpíroktól és a baltacsattogástól úgy tűnik, nagyjából egy A pap – Háború a vámpírok ellen hangulatú és látványvilágú film vár ránk.

A rendelkezésünkre álló információk szerint mind a Mindörökké rock, mind az Abraham Lincoln, a vámpírvadász augusztusban kerül a magyar mozikba - egy-egy új poszter érkezett hozzájuk. Előbbi középpontjában a kivarrt mellkasú Tom Cruise áll, míg utóbbinál ismét Benjamin Walkert és fejszéjét láthatjuk, most éppen egy lángoló hídról leszáguldó vonat tetején.

A pontos bemutatót még nem közölték, de a szinkronos előzetest elkészítette az Intercom az Abraham Lincoln, a vámpírvadász filmhez - hogy 2012. június 22, az USA bemutató környékén kerül a mozikba, vagy kivárnak egy kicsit, hogyan szerepel a jegypénztáraknál, nem tudjuk. Tartalom: 1818, Indiana. A hold fénye egy sűrűn erdőn hatol keresztül, ami egy kis kalyibát vesz körül, ahol a 9 éves Abraham Lincoln egy rejtélyes betegség miatt haldokló édesanyja előtt térdel...

Akárcsak a Disney John Carter filmjénél, az Abraham Lincoln: Vampire Hunter esetében is érezni lehet a levegőben, hogy bizony könnyen lehet, hogy a készítők egy kicsit túl sokat várnak a filmtől: Bár a nagy hírű elnök neve miatt talán sokan elszaladnak majd a mozikba Amerikában, a polgárháború+vámpírok+baltával nindzsázás azonban nekem egy kicsit már túl soknak tűnik a jóból. Ne legyen igazam.

Alig pár órával az első előzetes megjelenését követően kijött egy újabb, kicsit hosszabb verzió is - a cikk végén meg is nézhetitek. Az Abraham Lincoln: Vampire Hunter június 22-én kerül az amerikai mozikba, magyar bemutató még nem ismert. Tartalom: 1818, Indiana. A hold fénye egy sűrűn erdőn hatol keresztül, ami egy kis kalyibát vesz körül, ahol a 9 éves Abraham Lincoln egy rejtélyes betegség miatt haldokló édesanyja előtt térdel. A gyászoló Abe csak később tudja meg, hogy édesanyja halálát nem más, mint egy vámpír okozta...

1818, Indiana. A hold fénye egy sűrűn erdőn hatol keresztül, ami egy kis kalyibát vesz körül, ahol a 9 éves Abraham Lincoln egy rejtélyes betegség miatt haldokló édesanyja előtt térdel. A gyászoló Abe csak később tudja meg, hogy édesanyja halálát nem más, mint egy vámpír okozta. Ettől a pillanattól kezdve Lincoln az életét a tanulásnak és az önfeláldozásnak szenteli. A test és az elme tökéletes urává akar válni, és mindezt egyetlen cél érdekében - Abe legendás termetével, erejével és mesteri fejszehasználatával bosszút állni indul, és ez az út, ami később a Fehér házig vezet...

Közösségi oldalak

16,224RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
24,236FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés
  • ingyombingyom: pfff… hát erre mi a sz*rt lehet mondani?! Affleck is...
  • Wayne: Nem rajongok az ilyen agyatlan látványfilmekért, se Dwayne Johnsonért,...
  • Ganta: Gondolom nagy zúzda lesz…. de értelme semmi. Nem értem minek ez...
  • kompi: Cserélve, köszi!
  • kompi: 🙂
  • Becsi gergő: Nagyon király lesz alig várom.
  • Népszerű bejegyzések