kedd, december 11, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "A Sötét Lovag"

Címke: A Sötét Lovag

Christopher Nolan Batman trilógiája igazi mérföldkővé vált dollármilliárdokat megmozgató Hollywood-i filmipar számára - nem csupán a szuperhős/képregény filmeket emelte ki addigi "komolytalan" skatulyájukból, de ráébresztette a filmgyártókat arra, hogy a már népszerűséget teljesen elvesztett franchise-okat is fel lehet támasztani, ha újragondolják őket és az eddigiektől merőben eltérő hangulat és látványvilággal készítik el az új részeket. A remake mellett megjelent a reboot is a filmes szótárakban és rohamsebességgel elkezdett terjedni az új divat a filmgyártók között.

A nagy sikerrel futó Facebook DVD nyereményjáték után úgy gondoltuk, a nemrég létrehozott google + közösségi oldalunk tagjai előtt sem zárjuk el a nyerési lehetőséget - , ezért egy újabb, DVD nyereményjátékot hirdetünk meg, melynek keretein belül ezúttal Christopher Nolan hamarosan trilógiává bővülő Batman sorozatának első két részét, Batman: Kezdődik és A sötét lovag DVD-ket nyerhetitek meg.

A bemutatkozó videót követően Beni újabb fan made alkotását láthatjátok: a közel kétperces montázs Christopher Nolan A sötét lovag trilógiáját veszi célba, a kezdetektől egészen a jövő júliusban mozikba kerülő A sötét lovag – Felemelkedés-ig. A videó alatt hallható zene a Hófehérke és vadász trailere alatt hallható World Destroyer című szám Danny Cocke-tól. Jöhetnek a vélemények!

A CraveOnline weboldal riportere Gary Oldman-nal beszélgetett, aki arról mesélt, hogy szerinte mi lesz A sötét lovag franchise további sorsa most, hogy Christopher Nolan rendező és Christian Bale határozottan és egyértelműen kijelentette, hogy nem térnek vissza újabb részekkel. "Számunkra, úgy hiszem ez a vége. Ha azt kérdezed, csinálnak-e még többet, én úgy gondolom, igen" - mondta a színész.

A néhány napja közzétett, az évtized legnagyobb észak-amerikai mozis bevételei lista után, (közkívánatra) íme ugyanez az egész világra kiterjesztve, vagyis az utóbbi tíz év legnagyobb nemzetközi bevételeit eredményező filmek. Néhány érdekesség felfedezhető, ha összehasonlítjuk az amerikai eredményekkel. Ez a lista az előzőhöz képest épp 50%-ban tér el, vagyis öt film van, mely egyezik a két listán. Ami igazán meglepő, az a Harry Potter sorozat tengerentúli népszerűsége az amerikaihoz képest. De beszéljenek inkább a számok, tehát íme az évtized legnépszerűbb filmjei a nemzetközi porondon...

A múltkori, az évtized legnagyobb filmes bukásai lista után nézzük az utóbbi 10 év igazi nyerteseit. Szintén a Hollywood Reporter magazinnak köszönhető ez a lista is, mely az évtized legnagyobb (észak-amerikai) bevételt hozó filmjeit gyűjti egybe. Az összeállításból jól látszik, hogy a képregény-adaptációk és a folytatások a legnyerőbb filmek manapság. Előbbiekből 4, utóbbiakból pedig 8 van az alábbi tízes listán. A győztes pedig persze mindkettő kategóriába beleillik, de mielőtt lerántanánk a leplet az első helyzettről, jöjjön a többi kilenc film.

Legalábbis, ha hihetünk Gary Oldmannek, akkor bizony hamarosan készül a 3. rész, vagyis A sötét lovag folytatása. Ugyanis Gary barátunk "véletlenül" elkotyogta a Comic-Conon egy rajongónak, hogy a munkálatok már 2010-ben elkezdődnek: "Jövőre kezdjük a forgatást. De ezt nem tőlem hallották". Nagyon bízunk benne, hogy Gary szavai igaznak bizonyulnak, és persze nagyon örülünk ennek a pletykának, amit persze nem is hallottunk...

Közösségi oldalak

16,315RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
27,439FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés