kedd, december 11, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "A nimfomániás"

Címke: A nimfomániás

2014. január 16-án feliratosan mutatják be a mozik Lars von Trier újabb botrányosnak ígérkező filmje, A nimfomániás első részét (a második rész február 6-án érkezik), amihez most megérkezett a magyar előzetes is - természetesen mind a trailer, mind a film szigorúan 18-as karikával. Hivatalos szinopszis: Joe-ra (Charlotte Gainsbourg) egy nap egy sikátorban fekve a rideg utcakövön talál rá az éppen boltba igyekvő Seligman (Stellan Skarsgard). A fiatal nőt megverték, vérzik, és szemmel láthatóan segítségre szorul, ezért a férfi megsajnálja, és elviszi magához, hogy ápolja.

Amerikában éppen Karácsonykor kerül a mozikba Lars von Trier rendező meglehetősen megosztónak ígérkező, a pornográfia és a művészet határán egyensúlyozó A nimfomániás filmje, amihez a Magnolia Pictures tegnap két posztert ma pedig korhatáros előzetest tett közzé. A filmben Charlotte Gainsbourg egy Joe nevű ifjú hölgyet alakít, akire összeverve talál rá egy idősebb férfi (Stellan Skarsgård). Amikor a férfi otthonába invitálja és segít neki a felépülésében, Joe elmesélni neki bizarr és szexuálisan túlfűtött kalandjait - betekintést ad egy nimfomániás életébe...

A saját bevallása szerint nimfomániás nő mesél szexuális kalandjairól annak a férfinak, aki megmentette őt egy kiadós veréstől. Lars von Trier író-rendező tabudöntögető filmjeiben a filmkészítés határait igyekszik kitágítani, s ez most sincs másképp, amikor is a cél a szexualitás. Ezúttal elképesztő sztárszereposztás (Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Shia LaBeouf, Christian Slater, Uma Thurman, Willem Dafoe, Jamie Bell, Udo Kier és Connie Nielsen) áll rendelkezésére nem mindennapi vállalkozáshoz.

Nem kevesebb mint 14 karakterposzter érkezett Lars von Trier minden bizonnyal nagy botrányt kavaró A nimfomániás filmjéhez, melyeken a filmben szereplő színészek (fejei) láthatók amint éppen orgazmust élek át. A nevek: Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgard, Stacy Martin, Shia LaBeouf, Christian Slater, Jamie Bell, Uma Thurman, Willem Dafoe, Mia Goth, Sophie Kennedy Clark, Connie Nielsen, Udo Kier, Jens Albinus és Nicolas Bro.

Közösségi oldalak

16,315RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
27,439FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés