hétfő, szeptember 24, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "A majmok bolygója: Háború"

Címke: A majmok bolygója: Háború

A majmok túlszárnyalták az embereket. Ami jó szándékú kísérletnek indult, az teljes hatalomátvétellé vált: immár az értelmes emberszabásúak a Föld urai. A városok elnéptelenedtek, a menekülőkkel nem tudni, mi történt, és a kevés életben maradt ember kis csapatokra szakadva bujkál… amíg bír. És készülődik.

Július 13-án a zárófejezetéhez érkezik a 2011-ben útnak indított A majmom bolygója remake trilógia, ami az eddigi részek alapján kellemes példaként szolgál arra, hogy nem minden remake az ördögtől való, és hogy a technológia fejlődésével néha igenis érdemes visszanyúlni egy-egy régi filmhez, és a modern kor vívmányaival újra elkészíteni azt.

Mostanában igazán nincs okunk panaszkodni, hiszen szinte minden nap kapunk egy új előzetest valamelyik jövő évi blockbusterhez - a mai adag A majmok bolygója: Háború nemzetközi előzetese, ami a hétvégén érkezett első trailer (cikk végén) kicsit átdolgozott változata. A majmok bolygója trilógia zárófilmje 2017. július 14-én érkezik az amerikai mozikba.

Közösségi oldalak

16,289RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
26,709FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés