kedd, szeptember 25, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "A majmok bolygója: Forradalom"

Címke: A majmok bolygója: Forradalom

Nálunk sincs másképp, mint a világ más tájain, a majmok uralmuk alá vonták a mozipénztárakat. Legalábbis azon néhány moziét, ahol bemutatásra került A majmok bolygója: Forradalom. S még úgy is sikerült megszereznie az elsőbbséget, hogy az egyik legnagyobb mozihálózat bojkottálta a bemutatását. A Repcsik: A mentőalakulat az ötödik helyre tudta magát feltornászni a magyar toplistán, míg A megtisztulás éjszakája: Anarchia legnagyobb meglepetésre idehaza csúnyán elbukott. Majomországból jelentjük!

Immár második hete a majmok az urak az Egyesült Államokban, na persze csak a mozis bevételi lista élén. Nagyon szép kezdést produkált A megtisztulás éjszakája: Anarchia, pedig a második rész ezúttal nagyobb nevek - Ethan Hawke és Lena Headey - nélkül forgott, de mindenki legnagyobb örömére a négy fal közül kiléphetünk végre a nagyvilágba. Határozottan alulteljesített a Verdák spin-off folytatása, a Repcsik: A mentőalakulat, s nagyot hasalt Cameron Diaz a Szexvideójával.

A majom, mely emberré lészen, s az ember, ki állattá aljasul, egymáshoz konvergál, míg az evolúció lépcsőin valahol félúton nem találkoznak, s kénytelenek rádöbbenni, hogy egyik fél sem különb a másiknál. S aki tükröt tart, annak vesznie kell! Konfliktusuk a végsőkig eszkalálódik, a robbanás elkerülhetetlen - s ez bizony nagyot fog szólni! EZ... ITT... A MAJMOK BOLYGÓJA!

Iszonyatosan jó lett a A majmok bolygója - Forradalom legújabb, végső előzetese. Az események irányítása jól láthatóan egyre jobban kicsúszik Caesar kezéből, és egy jóval agresszívabb fajtársa veszi át a kezdeményezést. Láthatunk csimpánzot medvét ölni, valamint komoly betekintést kapunk a - feltehetően - végső csatába...

Egy újabb nemzetközi - japán - előzetes és egy poszter látott napvilágot a A majmok bolygója - Forradalom-hoz, ami éppen egy hónap múlva kerül az amerikai mozikba, és az azt követő héten, 2014. július 17-én kezdik el vetíteni a magyar mozik is. Hivatalos tartalom: A majmok az urak. Ők az erősebbek, okosabbak, jobban alkalmazkodók. Tíz évvel az első, szuperintelligens emberszabásúak megjelenése után, övék a világ, és Caesar a vezetőjük.

A második A majmok bolygója - Forradalom trailer magyar szinkronos változata is megérkezett. Van már hivatalos szinopszis és magyar poszter is hozzá. Mozibemutató: 2014. július 17. Hivatalos tartalom: A majmok az urak. Ők az erősebbek, okosabbak, jobban alkalmazkodók. Tíz évvel az első, szuperintelligens emberszabásúak megjelenése után, övék a világ, és Caesar a vezetőjük.

A bő 5 hónapja napvilágot látott teaser trailer után végre egy új, több mint 2,5 perces előzetes érkezett a 2014. július 17-én, egy héttel az USA premiert követően érkezik a hazai mozikba. Az előzményfilmeknél sajnos némiképp csökkenti az élményt az, hogy tudjuk a végkifejletet, de ettől függetlenül izgalmas, nézős darabnak ígérkezik. Tartalom: A Caesar által vezetett, genetikai evolúción átesett majmok egyre növekvő nemzetére komoly fenyegetést jelent a vírust túlélő emberek egy csoportja

A Caesar által vezetett, genetikai evolúción átesett majmok egyre növekvő nemzetére komoly fenyegetést jelent a vírust túlélő emberek egy csoportja. A törékeny béke, amit megkötnek, rövid életűnek bizonyul, és hamarosan olyan háború veszi kezdetét, amely végleg eldönti, melyik oldal lesz a Föld domináns faja. © Filmtrailer.hu

A teaser trailer után az első trailer is megérkezett a 2014. július 11-én mozikba kerülő A majmok bolygója: Forradalom filmhez, aminek eseményei egy évtizeddel A majmok bolygója: Lázadás lezárása után veszik kezdetüket. Tartalom: A Caesar által vezetett, genetikai evolúción átesett majmok egyre növekvő nemzetére komoly fenyegetést jelent a vírust túlélő emberek egy csoportja...

Matt Reeves rendező tegnap privát Twitter oldalán jelentette be, hogy a 20th Century Fox december 18-án, azaz jövő héten csütörtökön teszi közzé az első előzetest a 2011-es A majmok bolygója: Lázadás folytatásához, ami A majmok bolygója: Forradalom címen kerül a mozikba, remélhetőleg 2014. július 10-én, az amerikai premierrel egyidőben.

Közösségi oldalak

16,289RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
26,710FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések