szombat, szeptember 22, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "A holnap határa"

Címke: A holnap határa

Meglepő eredményt hozott ez a mozis hétvége a tengerentúlon, első helyen debütált John Green regényadaptációja, a két balsorsú ifjú szerelméről szóló Csillagainkban a hiba, romantikus filmhez képest megdöbbentően nagy bevételt elérve, míg Tom Cruise nevével fémjelzett sci-fi akció, A holnap határa - megjegyzem, szintén regényadaptáció, Szakurazaka Hirosi tollából -, csak a harmadik helyen volt képes megvetni a lábát, a 30 millió dolláros bevételi határ alatt. A dobogó második helyén az előző héten kitűnően teljesítő élőszereplős Walt Disney film, a Demóna végzett Angelina Jolie főszereplésével.

Hollywood mindenre ráharap és semmit nem dob el. Az újrahasznosítás jegyében lélegzik Doug Liman (A Bourne-rejtély) rendező is, aki a Csillagközi invázió lendületével, a Ryan közlegény megmentése sokkoló partraszállós jelenetének sci-fi köntösbe csomagolásával, némi Alien alapanyaggal föltankolva, valamint és az időutazós filmek turpisságait kihasználva, olyan blockbustert rittyentett, hogy az ember köpni-nyelni nem tud! Igen, nyugodtan kijelenthetjük, megérkezett a főállású nyár első filmes nagyágyúja! Tom Cruise hátára ekkora súlyt talán még soha nem pakoltak: de tökös csávó a szentem, nem is vacakol, cél a világ, az emberiség megmentése a rusnya idegenek csápjaitól. Rutinfeladat, ugyebár.

Az idei év egyik komoly meglepetés-bombája lehet a héten mozikba kerülő A holnap határa sci-fi, a sajtóvetítések lezavarását követően ugyanis minden jel arra utal, hogy Doug Liman rendező elkészítette a tökéletes nyári popcorn-múvit, ami éppen megfelelő arányban tartalmazza a látvány-humor-akció és dráma keveréket, még akkor is, ha a sztorit legjobb esetben is csupán egy átlagosan jól sikerült fércmunkának tekinthetjük.

Már csak két hetet kell várnunk rá, hogy sokak által "az év sci-fi-jének" titulált A holnap határa a mozikba kerüljön, a Warner Bros. pedig készített hozzá egy új, 3,5 perc hosszú IMAX trailert, amiben láthatunk pár új képkockát az időhurokba került katonák, Tom Cruise és Emily Blunt kalandjaiból.

Egy héttel az USA premier előtt, május 29-én kerül a mozikba a Tom Cruise A holnap határa című sci-fi-je, amiben az jól ismert akciósztár ismét bebizonyítja, hogy 170 cm-es magassága ellenére bármilyen keménykötésű szerepben megállja a helyét. Aki pedig esetleg nem kedvelné a szcientológia élharcosaként sok kritikát kapott színészt, szolgáljon örömére az, hogy közel 200-szor elhalálozik a filmben....

Több új reklámspot is érkezett ma reggel, melyek már az idei nyár blockbuster-dömpingjében felvonultatott látványos filmekből adnak ízelítőt. Időrendi sorrendben: A holnap határa magyar bemutató: 2014. május 29., Herkules 2014. június 5., Transformers: A kihalás kora 2014. június 26., A tini nindzsa teknőcök 2014. augusztus 28.

ár a sztori voltaképpen néhány korábban már látott filmes elem összeboronálása, a Tom Cruise különböző több összeboronálása, a látványvilág és a hangulati elemek miatt aTom Cruise főszereplésével készült A holnap határa egyértelműen az idei nyár egyik legjobban várt filmje, amiről most egy újabb előzetesben is meggyőződhetünk. Hivatalos tartalom: Bill Cage (Tom Cruise) katona, de eddig elkerülte a veszélyt - pedig az emberiség egy űrből érkezett, könyörtelen fajjal vív hosszú, elkeseredett háborút. Amikor váratlanul mégis bevetik, ő rossz felszereléssel, kevés tapasztalattal indul csatába...

A közeli jövőben játszódik, egy kaptárszerű közösségben élő idegen faj megtámadta a Földet és porig tombolta a nagyvárosokat, emberek milliót pusztítva el napok alatt. Egyetlen földi katona sem képes szembeszállni a fegyverekkel jól felszerelt, emberfelettien gyors és brutális Mimic harcosokkal és telepatikus képességeket birtokló vezetőikkeln az Alfákkal. A megmaradt földi seregek egy lapra tesznek fel mindent: egyesítik erejüket, hogy megpróbálják egy mindent elsöprő támadással véget vetni a rémálomnak. Második esély nincs.

Közösségi oldalak

16,292RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
26,678FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés