kedd, október 23, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "A Good Day to Die Hard"

Címke: A Good Day to Die Hard

Dagadt a magyar keble a büszkeségtől, amikor nálunk forgatták a legújabb Die Hard etapot, még akkor is, ha Budapest műemléki nevezetességei Moszkva arculatát voltak hivatva gazdagítani szélesvásznon. Ültünk Pató Pál urasan beletörődve a forgalmi dugóban, amikor a filmforgatás kedvéért városrészeket zártak le, s Bruce Willis miatt elkésve a baráti találkozóról mégis az ő (és lencsevégre nálunk először kapott újszülöttje) egészségére emeltük az első kör pofa sört. Na, hát ilyen a magyar virtus! A végeredmény a mozikban megtekinthető, s a kérdés adja magát: lesz-e belőle országimázs vagy hagyjuk csak Moszkvának e kétes babérkoszorút?

A 20th Century Fox hivatalosan is bejelentette, hogy megtalálták a megfelelő színészt, aki a Die Hard sorozat 5. részében - A Good Day to Die Hard - a Bruce Willis által játszott legendás John McCLane nyomozó elidegenedett fiát fogja alakítani: Jai Courtney ausztrál színész a kiválasztott, akit először 2009-ben a Spartacus: vér és homok sorozatban láthattunk Varro szerepében, de ő lesz Tom Cruise fő ellenfele is a One Shot című, jövőre mozikba kerülő filmben.

Múlt hónapban megtudhattuk, hogy a legújabb Die Hard film A Good Day to Die Hard címen 2013. február 14-én kerül a mozikba, valamint nyilvánosságra került a tartalom is, melyben az áll, hogy John McClane és fia Oroszországban közösen fognak harcolni egy diktátor ellen. A legújabb hírek szerint John Moore rendező és Bruce Willis négy színésszel folytat tárgyalásokat ifjabb McLane szerepével kapcsolatban:..

A 20th Century Fox jópár újdonsággal szolgál a sokak által várt Die Hard 5-höz: 1., A film végleges címe A Good Day to Die Hard lesz, 2., A bemutató hivatalos dátuma 2013. február 14., 3., Nyilvánosságra hozták a film leírását is: Az 1988-as Die Hard – Drágán add az életed óta John McClane (Bruce Willis) - aki mindig a rossz helyen és a rossz időben bukkan ugyan fel, ám képességei lévén mégis ő lesz az utolsó talpon maradt ember - a világ összes terroristájának fő ellensége. McClane most élete legnagyobb kihívása előtt áll: Ezúttal nemzetközi terepen kell helyt állnia...

Közösségi oldalak

16,294RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
26,938FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések