szerda, december 12, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "A Föld után"

Címke: A Föld után

A Föld után ugyan csúnya bukta volt Amerikában, de a sci-fi nemzetközi fronton korrekten teljesít. Kínában még csak most kezdték vetíteni, ahol rögtön az élen nyitott. A hétvégén 85 millió jüant, azaz 13,8 millió dollárt hozott. Az M. Night Shyamalan rendezésében és Jaden Smith főszereplésével készült film így összesen 228 millió dollárt szedett össze világszerte, ebből 59 millió dollárt hazájában. Kínában tehát elég szépen teljesít, bár Will Smith valószínűleg nem örül túlzottan, de talán a DVD-s eladások után pénzénél lesz, aki producerként is beszállt a filmbe.

A hétvége nagy kérdése volt, hogy vajon a filmjeivel hosszú ideje folyamatosan sikert arató Will Smith és a Hatodik érzék óta bukdácsoló M. Night Shyamalan közös filmjéből mi fog kisülni - sajnos a várakozásokkal ellentétben nem Shyamalan lépett ki a megszokott mederből, hanem Smith, aki a 27 milliós nyitóhétvégével az elmúlt 10 évének második leggyengébb nyitását produkálta, ha pedig a büdzsé/nyitóhétvége arányát nézzük (130/27) akkor toronymagasan a legrosszabbat.

A második trailer magyar szinkronos változata is megérkezett a Will Smith és fia, Jaden Smith főszereplésével készült A Föld után sci-fi-hez, ami 2013. június 6-án, a nemzetközi premierrel egy időben kerül a magyar mozikba. M. Night Shyamalan az utóbbi időkben gyakorlatilag képtelen normális filmet csinálni - mind Az utolsó léghajlító-t, mind azelőtti filmjét...

Az eredeti tervekhez képest egy kis csúszással érkezik az amerikai mozikba Will Smith és fia, Jaden A Föld után című sci-fi-je, a jó hír azonban, hogy a magyar premier is ugyanebben időben, egészen pontosan 2013. június 6-án lesz megtartva. A tegnapi moziplakátot követően -ahogy megszokhattuk -, egy új előzetes is napvilágot látott a filmhez.

Tegnap még csak a poszter, de ma este elvileg az első előzetes is megérkezik a Másnaposok 3-hoz, ami nem csupán a korábbi nyilatkozatok, de immár a plakáton álló felirat szerint is az utolsó része lesz az elsöprő sikert arató franchise-nak. Ha valakinek ne esett volna le, mitől olyan ismerős a plakát, az kattintson ide. Magyar bemutató: 2013. május 30.

Ezer évvel a Kataklizmát követően, amely az emberiséget száműzetésre kényszerítette a Földről, a Nova Prime lett az új otthona a túlélőknek. A legendás Cypher Raige tábornok (Will Smith) egy küldetésből visszatérve végre kész újra apja lenni 13 éves fiának, Kitai-nak (Jaden Smith), egy aszteroidavihar azonban megrongálja a hajójukat, így kényszerleszállást hajtanak végre a mostanra teljesen ismeretlenné vált és veszedelmekkel teli Földön. Haldokló apjával a pilótafülkében Kitai egyedül lesz kénytelen keresztülvágni az ellenséges vidéken...

Közösségi oldalak

16,315RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
27,444FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés