hétfő, szeptember 24, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "A feláldozhatók"

Címke: A feláldozhatók

A hónap során a CraveOnline-nal alkalma nyílott egy interjút készíteni Sylvester Stallone-val A feláldozhatók 3. DVD és Blu-rey megjelenése alkalmából, ahol is szembesítették a sztárt azzal, hogy rengeteg rajongó kifogásolja a sorozatban, hogy korhatár nélkül megtekinthetőre készítik. Stallone, úgy tűnik egyetért a kritikával, és minden jel arra utal, hogy A feláldozhatók 4. végre igazán kőkemény film lesz, ami minden szempontból kielégíti a legfanatikusabb akciófilm-fanok igényet is. Részlet az interjúból:

Augusztusban látott először napvilágot a hír, miszerint, Adi Shankar, a Fehér pokol, Géppisztolyos prédikátor, Dredd 3 és több készülőben lévő film producere egy egyelőre cím nélküli projekten dolgozik, amihez ugyan semmilyen sztorit nem kaptunk, de Shankar elárulta, hogy egy női főszereplőkkel készülő akciófilm lesz, így sokan már most a A feláldozhatók nőt változatának tekintik...

Pert indított egy férfi Sylvester Stallone és The Expendables – A feláldozhatók társ-írója, David Callaham ellen - a vádiratban az áll, hogy az említett film "meglepően hasonló" ahhoz a forgatókönyvhöz, amit ő írt, és 2006. júniusában szabadalmilag le is védetett. A férfi - Marcus Webb-nek hívják - állítása szerint mind a gonosz diktátor személye, mind a zsoldosok leírása ugyanaz mint saját szkriptjében, sőt a nyitójelenet is megegyezik saját, The Cordoba Caper címet kapott kéziratával. Hozzáteszi továbbá azt is, hogy mivel írását 2006-2009 között többen is megvásárolták...

Már az első sztoritervezet is arról szólt, hogy Bruce Willis lehet a szupergonosz főellenfél a The Expendables – A feláldozhatók 2. részében. Eddig még csak Sylvester Stallone fejében, illetve a pletykarovatok hasábjain élt ez az elképzelés, azonban most maga Willis erősítette meg a hírt, miszerint szerepelni fog a szuperprodukció folytatásában. - Hacsak nem jön közbe semmi váratlan körülmény, igen, mindenképp szeretnék benne lenni. - nyilatkozta a színész.

Bemutatom nektek Kenobi-t, aki az oldal egyik komoly hiányosságát igyekszik majd pótolni, nevezetesen néhány mondatban leírja a véleményét az általa megtekintett filmekről, és egy rövid értékelést ad róla, vajon miért érdemes - vagy miért nem - beülni a mozikba a címek mögött rejtőző filmekre. Elsőként rögtön a hazánkba sajnálatos módon csak a héten elérkezett Stallone akció-opuszról, a The Expendables - A feláldozhatókról olvashattok:

A Palace Pictures jóvoltából kézhez kaptuk The Expendables - A feláldozhatók sajtókönyvét, amiben rengeteg érdekességet olvashatunk a film készítésének körülményeiről, a színészekről, a stábról, forgatás során adódott nehézségekről és egyéb, kulisszák mögött zajló eseményekről. Az október 14-én mozikba kerülő film magyar plakátját a cikk elején, a szinkronos előzetesét és a film adatlapját pedig a linkekre kattintva éritek el.

Szinkronosan fogják vetíteni a magyar mozik Sylvester Stallone várva-várt The Expendables - A feláldozhatók akciófilmjét, meg is érkezett hozzá az előzetes, amin már magyarul szólalnak meg kedvenc akciósztárjank. A szinkron a következőképp néz ki: Sylvester Stallone: Vass Gábor, Arnold Schwarzenegger: Reviczky Gábor, Bruce Willis: Dörner György, Mickey Rourke: Sörös Sándor, Terry Crews: Király Attila, Jet Li: Görög László, Jason Statham: Epres Attila. Már kevesebb egy hónap, és nézhetjük is....

A héten kezdik vetíteni az amerikai mozik Sylvester Stallone The Expendables akciófilmjét - kétség nem fér hozzá, hogy rögtön a hétvégi bevételi lista élére ugrik, és az elkövetkező néhány napban kritikák ezrei lepik el a filmes oldalakat. Ha valaki esetleg kételkedne benne, hogy az évezred egyik legjobb akciófilmjét készül megnézni, egy újabb - korhatáros - jelenetet nézhet meg a filmből, amiben Jason Statham és Stallone (de főleg Statham) egy kisebb szakasz ellenséget katonát intéznek el egy kés és egy pisztoly segítségével.

"A legférfiasabb film, amit valaha készítettek. Ha a tesztoszteron párosodni tudna a robbanással, ez lenne az utódjuk." - ez a szöveg olvasható a The Expendables rövid de ütős reklámspotja alatt. Ráadásképp ma egy új jelenet is érkezett, amiben Jet-Li és Stallone látható egy kis autósüldözéssel. USA bemutató augusztus 13, a magyarról továbbra sincs semmi hír, csak az, hogy valszeg októberben érkezik (bár az imdb-n változatlanul augusztus 19. áll).

Néhány rövid jelenet az itthon egyelőre hányattatott sorú The Expendables-hez: Egy barátságos kosarazás Jason Stathammel, Stallone sokat látott tetkójának befejezése (by Mickey Rourke) és egy repülőút ahol Statham és Stallone folytat magasröptű eszmecserét. Túl sokat nem Spoilereznek el, de mint minden klip, ezek is csökkenthetik a mozizást élményét, ezért csak fanatikusoknak ajánlom. USA bemutató: 2010. augusztus 20. magyar pedig lehet hogy csak októberben.

Az eddigi legrövidebb The Expendables trailer nem a filmre, hanem a hétköznapinak semmiképp sem mondható szereplőgárdára fókuszál, egyenként felvillantva az akciófilm-legendákat: Sylvester Stallone, Bruce Willis, Jason Statham, Jet Li, Mickey Rourke, Dolph Lundgren, Steve Austin, Randy Couture és Terry Crews. (Eric Roberts-et aljas módon kifelejtették a felsorolásból) Magyar címe még nincs Stallone új akciófilmjének, a magyar bemutató viszont ki lett tűzve: 2010. augusztus 19., a nemzetközi premier hetében.

Ők a világ legjobb zsoldosai... Az egyetlen dolog ismernek az életből, a háború... Az egyetlen akihez hűségesek, a társaik... - ez a szöveg az első The Expendables TV Spot alatt, a második videó pedig az UFC Ultimate Fighting Championship alatt volt látható, voltaképp egy kondenz változata a trailernek. A film magyar címe ugyan még nem ismert, ám a magyar bemutatót már kitűzték: 2010. augusztus 19., egy nappal az USA bemutató előtt.

Közösségi oldalak

16,289RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
26,709FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés