szombat, október 20, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "A csodálatos Pókember"

Címke: A csodálatos Pókember

A következő film, amely Pókember világában fog játszódni, a Galád Hatos (The Sinister Six) lesz, amely A csodálatos Pókember 2. részében felvezetett rosszfiúkat fogja egységbe foglalni: a filmben látott Zöld Manó és Rhino mellett Doktor Octopus, Keselyű, Kraven és Mysterio lesznek a sereg tagjai. A netre került egy fotó, amelyen Marc Webb-et, A csodálatos Pókember első két részének rendezőjét láthatjuk, ahogy a Galád Hatos vázlattervei előtt álldogál...

Sokan már A csodálatos Pókember 2. előzeteséből megsejtették, a Sony pedig a napokban hivatalosan is bejelentette, hogy két új Spin-off is készülni fog a Pókember franchise-ból: az egyik a már régóta tárgyalt Venom film, a másik pedig a franchise egyik hírhedt szupergonosz szövetsége, a The Sinister Six körül fog forogni. A Sony és a Marvel a franchise íróival Alex Kurtzman, Roberto Orci, Jeff Pinkner, Ed Solomon és Drew Goddard, valamint Avi Arad és Matthew Tolmach producerekkel komoly terveket szőnek....

Legalábbis így látja Willem Dafoe, ami annyira talán nem is meglepő, hiszen védi a mundér becsületét, azaz az "eredeti", Sam Raimi-féle Pókemberét, amelyben ő játszotta Norman Osborn-t. A Total Film érte utol a rendkívül elfoglalt színészt, és kérdezett rá az új Pókember filmmel kapcsolatban mi a véleménye. Hogy úgy mondjam, nem rejtette véka alá, s kerülte a diplomatikus válaszadást, kerek-perec elmondta, ahogy azt Dafoe-tól már megszokhattuk.

Sarah Gadon, a Cosmopolis és a Veszélyes vágy után jövőre látható lesz az Universal gyártásában készülő Draculában. A színésznő e mellett kikapart magának egy újabb szerepet egy másik szuperprodukcióban. Csatlakozott A csodálatos pókember franchise-hoz. Jelenleg nem tudni, hogy kit fog alakítani, de sokan úgy vélik, hogy ő játssza majd Mary Jane-t.

A filmstúdiók vezetői nagyon sokat vártak az idei nyártól, mégis csalódniuk kellett. Ugyanis az eredmények a jegyeladások tükrében pont az ellenkezőjét vetítik előre: az idei nyár az elmúlt 20 év legalacsonyabb eredményét termelte ki. Papíron még úgy tűnt, hogy 2012 abszolút rekordokat döntögető eredménnyel kecsegtet – nyilatkozta egy nevén nem nevezett elemző.

A XX. század comics képregényhőseinek kalandjait manapság filmre vinni olyan dolog, mintha a tuti nyerő paripára tenne valaki az ügetőn. A buktának igen valószínűtlen az esélye, bár az igazat megvallva, ebben a kategóriában is láthattunk már olyan alkotást, amely enyhén szólva elvérzett. Ám A csodálatos pókember egyáltalán nem sorolható ez utóbbi képregény-filmadaptációk sorába. Ezt a tényt pedig semmi sem támasztja alá jobban, mint az elmúlt napok bevételi adatai. A film producerei már vörösre dörzsölték tenyerüket a szemük előtt kattogó számokra, s láthatóan nem a szívbajosabb fajtából valók: húztak egy merészet. A rendezéssel megbízott Marc Webb második mozis nekifutását biztos kezekkel vezényelte le. Utálatosan kifejezve, Pókemberből könnyű kasszasikert varázsolni.

A hétvégi bevételi adatokat egy kicsit megnyomandó remek időzítéssel tolták ki A csodálatos pókember marketingesei a hír a film hivatalos Facebook oldalára: "Végre megérkezett! A csodálatos pókember az első része a trilógiának, és feltárja, hogy miképp formálta hősünk útját szüleinek eltűnése" . Korábban már olvashattunk róla, hogy Roberto Orci és Alex Kurtzman fogják írni A csodálatos pókember 2. forgatókönyvét...

Keddtől már játsszák A csodálatos pókember filmet az amerikai mozik - itthon csak jövő héten kezdik el vetíteni-, és első nap rögtön rekordot is döntött: 35 millió dollár jött be (ebből 7,5 az éjszakai vetítésekből), amivel minden idők legjobb keddi bevételét produkálta, megelőzve a Transformers 2007-es első részét, ami 27.9 millióval tartotta eddig a csúcsot. Utóbbi alkotás 155 milliót ért el a vasárnapig tartó 6 napos etap alatt, a szakértők azonban ennél egy kicsit szolidabb, 120-140 millió közötti eredményt várnak Pókember újragondolt kalandjaitól.

Ugye mindenkinek ismerős jelenség az, amikor egy adott film - főleg nagyobb blockbusterekre jellemző - forgalmazója annyira túlzásba viszi a marketinget, hogy mire sor kerül a vetítésre, gyakorlatilag a film felét már látta a néző. Egy SleepySkunk nicknevet választott videós egészen egyedi módon fejezte ki elégedetlenségét a jelenség kapcsán: összeállított egy 25 perces videót a jövő héten mozikba kerülő A csodálatos pókember eddig megjelent anyagaiból, gyakorlatilag egy komplett mini-filmet készítve belőle.

A "Get Me Back in the Game" címet kapta a legújabb A sötét lovag - Felemelkedés TV Spot, arra a mondatra utalva, amelyben Bruce Wayne/Batman Lucius Fox-ot (Morgan Freeman) kéri, hogy segítsen neki, hogy újra felvehesse a harcot a Gotham City-t rettegésben tartó Bane-nel. Kát új reklámspot érkezett A csodálatos Pókember-hez is, mindkettőben Pókember és a Gyík harca áll a középpontban.

Egy színfalak mögött videó és 3 TV Spot érkezett a július elején mozikba kerülő A csodálatos pókember filmhez - előbbiben Emma Stone és Andrew Garfield beszél Gwen Stacy és Peter Parker kapcsolatáról. A napokban több pletyka is napvilágot látott a film kapcsán, egyikben azt rebesgették, hogy a következő Bosszúállók filmben már Spidey is szerepet fog kapni

Két jelenet érkezett tegnap A csodálatos pókember-ből - az egyik a The Tonight Show-ja alatt került vetítésre, amelyben Jay Leno vendége Emma Stone színésznő volt, aki klipben a Gyík elől kénytelen elrejtőzni, a másikban pedig egy kis autósüldözést láthatunk Pókember módra. Magyar bemutató: 2012. július 12.

Közösségi oldalak

16,292RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
26,893FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések