szombat, október 20, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "A 44. gyermek"

Címke: A 44. gyermek

Az év egyik legjobban várt filmes adaptációja Tom Rob Smith bestselleréből készült A 44.gyermek, amely az ’50-es évek Szovjetuniójában játszódik, és egy sorozatgyilkos utáni hajszáról szól. A könyv felfogható egyfajta látleletnek a sztálini világról, még ha oly mélységeiben nem is láthatunk bele, mint egy klasszikus Szolzsenyicin kötet esetében, azért Smith könyvének is megvan a maga politikai perspektívája. A legjobban arra voltam kíváncsi, hogy a filmnek sikerül-e visszaadnia a könyv dermesztő légkörét.

1953, Szovjetunió. A titkosrendőrség lelkiismeretes ügynöke, Leo Dimitrov (Tom Hardy) elveszíti beosztását, hatalmát és otthonát is, amikor nem hajlandó feleségét (Noomi Rapace), mint árulót elítélni. Moszkvából vidékre száműzik őket, és Mikhail Nesterov tábornokkal (Gary Oldman) összefogva egy sorozatgyilkos nyomába erednek.

Közzétették az első poszter a Tom Hardy, Gary Oldman és Noomi Rapace főszereplésével készült Child 44 thrillerhez, remélhetőleg az előzetes is hamarosan előkerül az április 17-én mozikba kerülő filmhez. A Tom Rob Smith trilógiájának első kötetét feldolgozó film a sztálinista Szovjetunióban játszódik, ahol a titkosrendőrség egyik nyomozója, Lev egy gyermekgyilkosság ügyében nyomozni kezd, és hamarosan rájön, hogy egy sorozatgyilkossal van dolga.

Közösségi oldalak

16,292RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
26,893FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések