szerda, október 3, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "9"

Címke: 9

A remekül sikerült animációs film feltette a koronát a Shane Acker rendező, a Gyűrűk ura látványtervezőjének munkásságára, ám az igazi elismerés az lenne, ha a február 2-án megrendezésre kerülő 82. Oscar gálán is zsebre tehetné a Legjobb Animációs film kategória nyertesének járó arany szobrocskát. Na jó, ennyire ne menjünk előre, egyenlőre a 20 kiválasztott filmben van benne, de szvsz biztos a helye az ebből továbbkerülő 5-ös listában is. Magyar bemutatóról nem tudok.

Rengeteg új kép és két új film klip érkezett Tim Burton és Timur Bekmambetov közös produceri felügyelete mellett készülő 9-hez. A teljesen egyedi látványvilágot ígérő animációs Sci-fi a posztapokaliptikus jövőben játszódik, ahol egy csapat bátor őőő... izé szembeszáll a földön uralkodó gonosz és félelmetes robotokkal.

Nem aprózzák el a film klipeket a 9 marketing team-jében. Az előző 5 perces jelent után a Comic con-on most egy 4 perces újat mutattak be, ehhez jön hozzá az MTV jóvoltából újabb két perc - ha így folytatják, a szeptemberi bemutatóra a film felét már mindenki látni fogja.

Négy karakterposzter érkezett Shane Acker animációs sci-fi-jéhez, a 9-hez. A Tim Burton és Timur Bekmambetov produceri felügyelete mellett készülő film a posztapokaliptikus Földön játszódik, amit félelmetes robotok uralnak. 9 és néhány további számozott társa megalapítják az ellenállást. A főbb szinkronhangok: 9 - Elijah Wood, 8 - Fred Tatasciore, 7 - Jennifer Connelly, 6 - Crispin Glover, 5 - John C. Reilly, 2 - Martin Landau, 1 - Christopher Plummer.

Remek 5 perces film klipet láthatunk Shane Acker által rendezett, Tim Burton és Timur Bekmambetov produceri felügyelete mellett készített animációs Sci-fi-ből. tartalom: A posztapokaliptikus világban, ahol 9 világra jön, az emberiség már kihalt, és félelmetes robotok uralják a földet. 9 csak a szerencsés véletlennek köszönheti, hogy összetalálkozik egy magához hasonlókból álló társasággal, akik rejtőzködve élnek a lepusztult világban....

A Tim Burton és Timur Bekmambetov produceri felügyelete mellett Shane Acker, A gyűrűk ura látványtervezőjének rendezésében készülő animációs Sci-fi hétköznapinak semmiképp sem mondható látványvilágot ígér a nézőknek. A posztapokaliptikus világban, ahol 9 világra jön, az emberiség már kihalt, és félelmetes robotok uralják a földet. 9 csak a szerencsés véletlennek köszönheti, hogy összetalálkozik egy magához hasonlókból álló társasággal, akik rejtőzködve élnek a lepusztult világban. A csapat a robotok elsődleges célpontjává válik, és hamarosan rájönnek, hogy a túlélés - és a civilizáció jövője - érdekében most nekik kell támadásba lendülni.

Közösségi oldalak

16,296RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
26,774FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések